Leoteca - Parte de Smartick

< Volver

Resultados de tu búsqueda: 9 libros

És l'hora de sopar d'una nena, després tocarà el ritual del bany; entre jocs, la seva mare la prepara per anar a dormir com els seus peluixos preferits, però ella no està llesta per descansar del tot. L'autora, en una entrevista ara fa 30 anys, quan aquests llibres varen ser impresos per primera vegada, va explicar com les seves filles varen ser la inspiració per a aquestes il"lustracions suaument realistes. El format dels dibuixos és interessant en si mateix, una disposició muda de la historieta que varia a cada pàgina, una seqüència d'accions senzilles que narren sense paraules, dibuixos amb un estil delicat que entendreix.

La qualitat fa que el temps no es reflecteixi en els llibres d'Ormerod, clàssics perquè no només és una foto meravellosa de la família jove, a la vegada reconeixem els nostres propis infants en aquestes històries, capturant d'una manera conscient tots aquests moments preciosos que el nostre subconscient va oblidar.

Jan Ormerod va néixer a Austràlia i divideix el seu temps entre la lectura i el dibuix. Va estudiar disseny i va treballar com a professora d'escoles i universitats d'art fins el naixement de la seva primera filla, quan ella va començar a escriure i il"lustrar llibres per a nens.

El seu primer llibre "Bon dia", publicat el 1.981, va guanyar el Mother Goose Award, llibre australià de l'any i va ser enumerat per les biblioteques dels EUA com a Notable Book in the USA .

Des d'aleshores ha il·lustrat més de 60 llibres que es publiquen a més de vint països, també ha guanyat molts honors i concessions per la seva feina.

Bona nit

Ormerod, Jan

28Ver
0+

Es la hora de la cena de una niña . Después le tocará el ritual del baño, entre juegos su madre le prepara para ir a dormir como sus peluches preferidos, pero ella no está lista para descansar del todo.

La autora en una entrevista hace 30 años, cuando sus libros fueron impresos por primera vez, explicó cómo sus hijas fueron la inspiración para estas ilustraciones suavemente realistas.el formato de los dibujos es interesante en sí mismo, una disposición muda de la historieta que varía en cada página, una secuencia de acciones sencillas que narran sin palabras, dibujos con un estilo delicado que enternece.

La calidad hace que el tiempo no se refleje en los libros de Ormerod, clásicos porque no solo es una foto maravillosa de la familia joven, a su vez reconocemos a nuestros propios niños en estas historias, capturando de una manera consciente todos esos momentos preciosos que nuestro subconsciente olvidó.

Jan Ormerod nació en Australia y divide su tiempo entre la lectura y el dibujo. Estudió diseño y trabajó como profesora de escuelas y universidades de arte hasta el nacimiento de su primera hija, cuando comenzó a escribir e ilustrar libros para niños. Su primer libro “Buenos días”, publicado en 1981, ganó el Mother Goose Award, libro australiano del año, y fue enumerado por las bibliotecas de EE.UU como notable Book USA . Ha ilustrado desde entonces más de 60 libros que se publican en más de veinte países, ha recibido incontables menciones y concesiones por su trabajo.

Buenas noches

Ormerod, Jan

28Ver
0+