Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 459 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Aventura en el ártico

Ya leo solo (8+)

Autor:
Osborne, Mary Pope

Editorial:
EDICIONES SM

Colección:
Barco de Vapor Azul

Páginas:
96

Idioma:
Castellano

Resumen

Jack y Annie ya han resuelto tres de los cuatro acertijos que necesitaban para recibir el carnet de "maestros bibliotecarios". Ahora les toca viajar al Ártico y superar una nueva prueba. ¿Lo lograrán? Una historia que pone de manifiesto la importancia del trabajo en equipo para superar toda clase de dificultades.
Cubierta

Aventura en el Ártico

Ya leo solo (8+)

Autor:
Osborne, Mary Pope

Editorial:
EDICIONES SM

Colección:
Barco de Vapor Azul

Páginas:
80

Idioma:
Castellano

Resumen

Jack y Annie suben a la casa mágica del árbol; allí encuentran un libro que trata del Polo Norte. Cuando empiezan a leerlo, se trasladan hasta esas frías latitudes e inician otra maravillosa aventura. ¿Qué peripecias aguardan a estos dos intrépidos hermanos? Una historia que pone de manifiesto la importancia de los libros para conocer otras realidades.
Cubierta

Banyeta va, banyeta ve

Ya leo solo (8+)

Autor:
Pons i Clar, Pere

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Azul

Páginas:
96

Idioma:
Catalá

Resumen

El Cargolet està tip d'arrossegar-se per terra: el que vol és volar, igual que les papallones, les marietes o els escarabats. Un dia, mentre mira embadalit un estol de gralles, en veu una que se separa del grup i s'atura prop d'ell. La Gralla no s'hi veu gaire bé i ha perdut de vista les seves companyes. El Cargolet s'ofereix a acompanyar-la fins a l'estol, se li enfila al llom, la Gralla es posa a volar... I així comença un viatge ple de peripècies i perills, que portarà el Cargolet molt lluny de casa seva.
Cubierta

Barbaverd, el pirata

Ya leo solo (8+)

Autor:
Prats, Joan de Déu

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Azul

Páginas:
64

Idioma:
Catalá

Resumen

És l'any 1774. El pirata Barbaverd i la seva tripulació naveguen per l'oceà a bord del vaixell Escamarlà Borni. Fa molt temps que no han abordat cap vaixell enemic i tanta tranquil·litat comença a afectar l'ànim de la tripulació. Un dia una terrible tempesta els fa viatjar al futur sense que ells se n'adonin. Allí es troben la tribu dels windsurfistes amb els seus vaixells estranys i vestimenta estrafolària. N'estaborneixen un i viatgen amb ell per un mar que no reconeixen; ara és negre amb unes algues estranyes que el windsurfista anomena brutícia, pneumàtics vells i plàstics. Després troben una torre de petroli que confonen amb un volcà en erupció. Fins i tot decideixen abordar un vaixell que ataca balenes. Més tard es troben amb un vaixell que llença tresors al mar. N'agafen un sense fer cas dels advertiments del nadiu windsurfista sobre uns barrils radioactius. Se l'emporten a una platja on hi ha una altra tribu de fent estranya que rendeixen culte al sol mig nus i empastifats de crema. Quan els nadius veuen el "tresor" dels pirates marxen espaordits davant del perill radioactiu. Poc temps després ataquen la fortalesa d'un virrei enemic que en realitat és una central tèrmica. Llavors pateixen una altra terrible tempesta que els retorna al seu temps i tot esdevé més normal per a tothom, excepte per al nadiu windsurfista.
Cubierta

Bestieses i animalades

Ya leo solo (8+)

Autor:
O'Callaghan i Duch, Elena

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Azul

Páginas:
88

Idioma:
Catalá

Resumen

A Puigcerdà, el senyor Climent i la senyora Montserrat tenen una botiga de vins i licors. També tenen una gata negra que els fa companyia i vigila que cap ratolí no s'instal·li en algun racó. Un dia, entra a la botiga un senyor francès amb un buldog. El gos, en veure la gata, s'esvera, no fa cas de les ordres del seu amo i pretén agafar la mixeta. Aquesta se sent ofesa per l'actitud del gos i comencen una desafortunada persecució dins la botiga, pel carrer, a través d'una parada de cistells i cabassos. Uns quants dies després, davant la sorpresa dels botiguers, l'esposa del francès els demana insistentment un fillet de la mixeta, al·legant que el desitja molt i que no tindrà cap problema amb el buldog perquè es faran cada cop més amics. Les visites de la francesa es fan cada cop més freqüents, dins que ja pot endur-se el gatet. En Pere, un nen que ha seguit tots els incidents des del primer dia, també s'emporta un gatet. Més endavant, i periòdicament, el matrimoni rep cartes i fotografies dels francesos amb els seus animals. Els botiguers sempre mostren les cartes a en Pere, que se sent molt desconcertat en veure una gent tan estranya que tracten els animals com si fossin persones. A la fi, una darrera carta els notifica la mort del gos, provocada per un comentari inoportú dels seus amos.