Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron más de 1000 resultados. Afinar la búsqueda

Cubierta

Assassinat a la casa de nines

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Ren Wright, Betty

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Roja

Páginas:
176

Idioma:
Catalá

Resumen

Cada cop que l'Amy puja de nit a les golfes, la casa de nines té tots els llums encesos i s'hi senten sorolls a dintre. Aleshores vol descobrir quina relació té això amb els fets que va viure la seva família fa temps.
Cubierta

Ataques de...

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Fernández de las Peñas, Alejandro

Editorial:
EDICIONES SM

Colección:
Barco de Vapor Blanca

Páginas:
72

Idioma:
Castellano

Resumen

En la pared de la cocina, mamá y papá tienen colgado un calendario de colores. Es un calendario especial, único. Y que solo existe en mi casa. O eso creo... ¿Que por qué es especial? Porque cada día de la semana tiene asignado un ataque concreto, diferente. ¿A que no adivinas cuál?Un libro para aprender a disfrutar en familia con pequeños gestos como los besos, las risas, las lágrimas, las cosquillas, las caricias, los abrazos, los mimos... ¡y cualquier otro ataque que se te ocurra!
Cubierta

Atrapat en el futur

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Milési, Raymond

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Roja

Páginas:
96

Idioma:
Catalá

Resumen

En Matthias fuig de les pinces mortals del Trakor, el millor dels batedors de les partides electròniques de realitat virtual Backdragon. Troba refugi en les muralles enderrocades, on rep una trucada des del futur per entrar al seu domini i salvar-lo, però el Trakor el descobreix i el noi ha de prémer el botó de sortida d'emergència. Mentrestant la Zaza entra com un llamp a l'habitació d'en Matthias transportada pel famós Translat, un aparell que permet anar al futur o al passat a voluntat. Alhora, del casc mal desconnectat del Backdragon comença a sortir el Trakor, però ningú no se n'adona. Quan en Matthias torna a sopar, la Zaza veu que la bèstia és darrere seu i decideixen que el millor és enviar-lo al passat amb el Translat; però quan la Zaza prem el botó, el raig toca accidentalment en Matthias, i tant el Trakor com el noi són "translatats" al Cretaci. La Zaza també s'hi ha de "translatar". Al Cretaci el Trakor continua rere en Matthias quan la Zaza els localitza; però mentre el Trakor perd uns segons en la persecució aniquilant un estol de dinosaures, els nois aprofiten per retornar al segle XX. La Zaza ha de marxar al futur i fa saber a en Matthias que ella és la seva filla, que s'ha traslladat al passat amb l'artefacte que ell mateix inventarà uns anys més tard.
Cubierta

Atreveix-te amb tres

Ya leo solo (8+)

Autor:
Moeyaert, Bart

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Azul

Páginas:
80

Idioma:
Catalá

Resumen

La Rosie troba una carta que no és per a ella; hi ha un cor dibuixat; sap que no l'ha d'obrir, però es mor de ganes de llegir-la. En Tom fa un disbarat dels grossos i la mare, enfadada, li diu que no el vol veure més i ell s'ho pren al peu de la lletra. La Marta, i una amiga i un amic seus, és víctima d'una altra nena més gran que a l'escola no para de fer-los la guitza; la Marta troba la manera de treure-se-la de sobre.
Cubierta

Augusto eta Augustina pailazoak

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Preussler, Otfried

Editorial:
EDICIONES SM

Colección:
Barco de Vapor Blanca

Páginas:
48

Idioma:
Euskara

Resumen

Augusto eta Augustina pailazoak zirko batean egiten dute lan. Augustok funtzioa eskaintzen duen bitartean, bere emazte Augustina zama-gurdian geratzen da lapikoak eta haurrak zaintzen. Egun batean, augustok arazo txiki bat izango du eta Augustinak egiten du pailazoaren papera zirkoan.