Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 14 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Anna Frank

Ya leo solo (8+)

Autor:
POOLE,JOSEPHINE/BARRETT,ANGELA

Editorial:
BEASCOA

Colección:
LUMEN INFANTIL - CATALAN

Páginas:
16

Idioma:
Catalá

Resumen

Una història emotiva que apropa al públic infantil la dramàtica història d'aquesta famosíssima jueva que va perdre la infantesa a causa de l'ascens del nazisme. L'Anna Frank visqué, amb només onze anys, l'ocupació d'Holanda pels nazis, i va haver d'amagar-se amb la família en unes oficines. Allà, l'Anna començà a escriure un diari per narrar les seves angoixes, els somnis i il·lusions. Amb aquest àlbum il·lustrat coneixerem com es viu la por i com es conserva el somriure en temps incerts allà on gairbé no hi ha espai per l'esperança.
Cubierta

Chevalier Auguste Dupin i la carta robada

Autor:
POE,EDGAR ALLAN

Editorial:
BEASCOA

Colección:
LUMEN INFANTIL - CATALAN

Páginas:
32

Idioma:
Catalá

Resumen

Quina és la clau per resol un misteri? On hem de buscar un objecte que algú ha amagat amb la intenció que ningú no el trobi? Per què els policies tendeixen a no encertar la resposta? Són adequats els seus mètodes d'investigació? Què és més: pensar amb la raó, com un matemàtic, o amb el cor, comun poeta? L'essència d'aquestes preguntes es va desgranant al llarg d'aquesta truculenta història sobre el robatori d'un carta. Intrigues polítiques i alta societat, un ministre lladre i un policia incansable ... però, per damut de tots, el sorprenent personatge de Chevalier Auguste Dupin, un investigador que sap raonar amb una altra lògica. Y és que, de vegades, només si som capaços de pensar diferent dels altres aconseguirem trobar allo que busquem.
Cubierta

Donetes

Autor:
BLANCH,IGNASI/BURGAS,ANGEL

Editorial:
BEASCOA

Colección:
LUMEN INFANTIL - CATALAN

Páginas:
32

Idioma:
Catalá

Resumen

Les quatre germanes March s'estan fent grans mentre el seu pare és a la guerra. La seva mare, la seva tia rica i els seus veïns, els Laurence, són testimonis de la vida de les quatre noies que, de mica en mica, deixen de ser nenes per convertir-se en dones. Les germanes March passen el trànsit de la infantesa a l'edat adulta vivint, sentint i patint tots els contratemps, que encara avui, més de cent anys després, les noies de tot el planeta reconeixen en aquest llibre, que ja és un clàssic. La seva autora, Louisa May Alcott es va basar en les pròpies experiències de la seva família per escriure un relat meravellós que és un cant a l'amistat, la solidaritat, l'amor i la passió per l'art i les petites coses.
Cubierta

El cor damunt la sorra

Autor:
LLOMPART MALLORQUES,JORDI

Editorial:
BEASCOA

Colección:
LUMEN INFANTIL - CATALAN

Páginas:
No disponible

Idioma:
Catalá

Resumen

«Tot el món ve, se'n va i torna. Per tant, ningú se'n va per no tornar mai». La Jana ha viatjat fins a l'Àfrica amb el seu cavallet alat de la sort. Seguint el consell d'una fada diminuta, ha acudit allà per trobar la resposta a les seves preguntes sobre el sentit de la vida i l'amor. A l'arribar al desert de Namíbia, coneix una flor, una guineu i un lleó. I també a en Mel, un nen de pell fosca i dents molt blanques... Cadascun d'ells li transmet una petita lliçó sobre la vida: per què existim? què queda de nosaltres després de la mort?

«Vaig començar a escriure El cor damunt la sorra uns dies després de la pèrdua de la meva filla Jana a Namíbia, a l'Àfrica, l'abril de 2005, mogut per l'impuls profund de comunicar-me amb ella i amb el seu món extraordinari, un món ple de llum, bellesa, innocència i imaginació, i amb la clara intenció de retenir-lo per sempre. Durant molts dies, immers en el dol per la seva absència, vaig adonar-me que una estranya energia semblava dictar-me les paraules i els episodis d'un conte que demanava ser escrit. Sentia la necessitat d'escriure, i creia que ella, fos allà on fos, compartiria aquesta necessitat amb mi.»
Jordi Llompart
Cubierta

El cor damunt la sorra

Autor:
LLOMPART MALLORQUES,JORDI

Editorial:
BEASCOA

Colección:
LUMEN INFANTIL - CATALAN

Páginas:
64

Idioma:
Catalá

Resumen

"Tot el món ve, se'n va i torna. Per tant, ningú se'n va per no tornar mai". Jana ha viatjat fins a l'Àfrica amb el seu cavallet alat de la sort. Seguint el consell d'una fada diminuta, ha acudit allà per trobar la resposta a les seves preguntes sobre el sentit de la vida i l'amor. A l'arribar al desert de Namíbia, coneix una flor, una guineu i un lleó. I també a Mel, un nen de pell fosca i dents molt blanques... Cadascun d'ells li transmet una petita lliçó sobre la vida: per què existim? què queda de nosaltres després de la mort?
Aquest llibre és un cant a la vida i a l'amor; és un conte, però no només per a nens: no hi ha edat per a aquesta narració que desxifra, amb paraules senzilles i imatges molt poderoses, el sentit de la vida i la mort.