Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 14 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

El fantasma de l'Òpera

Autor:
MIRALLES CONTIJOCH,FRANCESC/HERNANDEZ MO

Editorial:
BEASCOA

Colección:
LUMEN INFANTIL - CATALAN

Páginas:
32

Idioma:
Catalá

Resumen

El Fantasma de l'Òpera va ser un misteriós personatge que atemoria els actors, directors i fins i tot els espectadors que gaudien dels espectacles del cèlebre teatre de París. L'única persona que el va veure de prop i va viure per explicar-ho -encara que per poc temps- el va descriure com un esquelet vestit amb un frac negre que es cobria el rostre amb una màscara i apareixia i desapareixia a voluntat. Aquest ésser fugiser i venjatiu tenia la seva llar secreta a les catacumbes de l'Òpera de París construïda sobre un llac subterrani envoltat per la boira. Però el Fantasma de l'Òpera va començar a sortir del seu amagatall més del compte quan es va enamorar d'una jove corista, Christine.
Aquest amor impossible desencadenarà una de les aventures més sinistres i evocadores de la història.
Cubierta

L'Alicia Patapam en els contes

Autor:
RODARI,GIANNI

Editorial:
BEASCOA

Colección:
LUMEN INFANTIL - CATALAN

Páginas:
32

Idioma:
Catalá

Resumen

Un avorrit dia de pluja, l'Alicia Patapam decideix fullejar un llibre de contes il·lustrats. Mentre ho obre, a l'Alicia Patapam se li escapa un enorme badall, però a l'observar la primera pàgina està tan interessada que cau de cap en el llibre! Al mirar al seu voltant, descobreix que al seu costat jau ni més ni menys que la Bella Dorment, i un mica més tard coneixerà al mateix Gat amb Botes... Aquest àlbum il·lustrat, tan original com entranyable, farà les delícies de tota la família.
Cubierta

La cara oculta de (l'arribada de l'home a) la Lluna

Autor:
YORK,LEWIS/OLMOS,ROGER

Editorial:
BEASCOA

Colección:
LUMEN INFANTIL - CATALAN

Páginas:
40

Idioma:
Castellano

Resumen

Edición en catalán.Al término de la Segunda Guerra Mundial (1945), las dos potencias más poderosas de la época, la URSS y los EE.UU., iniciaron lo que se denominó la Guerra Fría. Una de las disputas más espectaculares fue la carrera del espacio, pero los EE.UU. consiguieron ganar la partida más importante: que un hombre pis ase la Luna. El 20 de julio de 1969, a las 10:56 PM, Neil Amstrong puso un pie en la Luna. Desde entonces, son muchas las voces que han dudado de la proeza exponiendo una serie de anomalías que aparecen en las imágenes que se tomaron. Los autores de este libro han investigado el caso y han conseguido hablar con algunos testimonios (llegados desde lo más recóndito de su imaginación) que podrán ofrecer algo de luz sobre tantos enigmas... o no. Porque por mucho que la Luna gire, siempre mantiene una cara oculta. Y, en este caso, resulta divertida, sorprendente y rigurosamente incierta.
Cubierta

La Miki

Autor:
MACKEY,STEPHEN

Editorial:
BEASCOA

Colección:
LUMEN INFANTIL - CATALAN

Páginas:
48

Idioma:
Catalá

Resumen

Molt lluny d´aquí, en un lloc on sempre és hivern, hi viu una nena que es diu Miki, el seu món és gelat, fred i blanc fins que un dia descobreix un nou lloc màgic.
Cubierta

La volta al món en 80 dies

Empiezo a leer (6+)

Autor:
YORK,LEWIS

Editorial:
BEASCOA

Colección:
LUMEN INFANTIL - CATALAN

Páginas:
32

Idioma:
Catalá

Resumen

La Terra sempre ha tingut més o menys el mateix volum, però els mitjans de transport, cada vegada més ràpids, aconsegueixen que sembli més petita i fàcil de recórrer. Fa 136 anys, fer la volta al món en 80 dies semblava impossible. Però sempre hi ha gent intrèpida amb ganes de superar reptes, com en Phileas Fogg, el protagonista d'aquesta cronometrada obra de Jules Verne. n Fogg, acompanyat del seu fidel majordom Jean Passepartout, ens demostra que si tenim confiança en nosaltres mateixos sempre trobarem el camí. I també que, fins i tot si fracassem, sempre podem aprendre una lliçó positiva. Un text de ritme àgil, gairebé frenètic, i carregat de matisos i de girs argumentals que oferim sintetitzat per Lewis York sobre un suport de luxe: les magnífiques il·lustracions creades per a la ocasió per Ian Cassalucci. Un clàssic que, ara més que mai, ve de gust revisar, perquè sempre permet noves lectures i noves imatges com aquestes dotze meravelloses il·lustracions a doble pàgina de tècnica mixta: tinta xinesa i aquarel·la.