Leoteca - Parte de Smartick

< Volver

Resultados de tu búsqueda: 284 libros

Un vell fadrí rondinaire estava acabant de menjar un guisat de mongetes estofades quan de sobte l'última mongeta que li quedava al plat va saltar al fons d'un pou. El fadrí va començar a cridar enfadat per perdre la seva mongeta, quan de sobte va sortir un geni del pou que, per calmar-lo, l i va regalar una olla màgica, de la que sortien les més exquisides viandes només de desitjar-ho. L'home no va tardar a explicar-ho a tot el poble i va despertar l'enveja d'una vella senyora gelosa de la seva preuada olla màgica que va decidir canviar-la-hi per una de seva. I així van començar a succeir coses més estranyes que acaben canviant la vida del vell fadrí. Les moixaines màgiques de la vida permeten que obri el seu cor.

Aquesta història és l'adaptació d'un suggestiu conte tradicional judeo-marroquí que ens divertirà i arrencarà més d'un somriure amb el seu final inesperat i feliç per a les parts implicades. Existeixen versions orals del conte al Marroc, Tunísia, Turquia i al Iemen. El llibre es complementa amb unes il·lustracions de colors brillants i inusuals que arrodoneixen l'humor de la història.

Shelley Fowles va néixer a Sud Àfrica però ha viscut des de 1.979 al Regne Unit. Ella va estudiar a Brighton i Londres, el seu entrenament va culminar en un diploma d'art gràfic i disseny que l'especialitzava en il·lustració. Ella ha exhibit el seu treball a Londres i Brighton i a més d'il·lustrar llibres per a nens, dissenya targetes de salutació que s'han venut a tot el món.

El fadrí i la mongeta

FOWLES, SHELLEY

28Ver

En una visita al Centro de Arte Reina Sofía, un enigmático fantasma nos contará la encantadora historia del cuadro "El caracol, la mujer, la flor y la estrella" y nos hará vivir el mágico mundo del genial pintor Joan Miró con una mirada poética y colorista que estimulará la imaginación del lector.

Ana García Castellano es tejedora de cuentos y se dedica, fundamentalmente, a la recreación de autores clásicos para todos los públicos. También se ha formado en el campo de la actuación, lo que le ha permitido trabajar como actriz, autora y directora de diversas obras.
En el arte de tejer cuentos ha formado a un gran número de educadores, además de impartir la materia «Cuentacuentos» en diversos cursos de posgrado. Sus historias han sido conocidas en innumerables eventos y festivales, tanto de dentro como fuera de Europa. Como autora literaria ha publicado obras de diversos géneros, especialmente para el público infantil y juvenil y ha recibido varios premios.

Emilio Urberuaga Nació en Madrid en 1954. En los ochenta se inició como ilustrador y escritor de libros para niños. Colaborador de prensa, se inició como ilustrador a través de su experiencia del mundo del grabado y la estampación. El toque de buen rollo de sus personajes le permite crear tipos estupendos y animales geniales. Su fácil dibujo permite una instantánea identificación con sus lectores. El padre de la imagen de Manolito Gafotas al que tanto se debe en este trabajo.

*El gran maestro de la pintura Joan Miró, al alcance de los más pequeños.

El Fantasma y el Sr. Miró (Castellano)

GARCÍA CASTELLANO, ANA

32Ver

El Fantasma y el Sr. Miró (Català)

GARCÍA CASTELLANO, ANA

32Ver