Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 630 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

La nit dels ocells transparents

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Sampere, Josep

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Diversos

Páginas:
272

Idioma:
Catalá

Resumen

La nit dels ocells transparents és una novel·la sorprenent. És un laberint on trobaràs plans de la realitat diferents, somnis, visions i episodis al·lucinants. Coneixeràs Déu en persona, per dir-ho així, i veuràs que algunes llegendes poden esdevenir reals. Si t’atreveixes a entrar en aquest laberint, agosarat lector, hauràs de caminar amb els ulls molt oberts, concentrar-te a fons, tenir present que tots els desviaments condueixen, tard o d’hora, a algun lloc.
Cubierta

Un Romeu de pega dolça

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Roca, Maria Mercè

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Sopa De Llibres. Sèrie Groga

Páginas:
112

Idioma:
Catalá

Resumen

L ' escola del llop Pepito fa cent anys i, per celebrar-ho, la senyoreta decideix que a la seva classe faran una obra de teatre: Romeu i Julieta! Tothom s ' hi esforça de valent. La Júlia i en Joan Porquet fan de protagonistes, i en els assajos tot surt d ' allò més bé. Segur que triomfaran! Però quan estan a punt d ' estrenar l ' obra, el destí vol que el llop Pepito hagi de fer de Romeu, i el món li cau a sobre. Perquè en Pepito, per més que s ' hi esforci, és incapaç d ' aprendre ' s ni una frase del text. Ai, pobre Pepito, quin fracàs que l ' espera…! Com s ' ho farà? Algú el podrà ajudar? Se ' n sortirà?
Cubierta

Els follets sabaters

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Baldó, Estel;Gil, Rosa;Soliva, Maria

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - El Bosc De Colors

Páginas:
24

Idioma:
Catalá

Resumen

Un sabater pobre i la seva dona són ajudats per uns follets molt treballadors i actius, que rebran una recompensa pel seu esforç. Per afavorir la lectura autònoma dels infants, cada doble pàgina presenta el text de manera breu i escrit amb dues modalitats de lletra: de pal i lligada.
Cubierta

In absentia [Judici a la Terra]

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Ortiz, Jordi

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Antaviana - Antaviana Nova

Páginas:
160

Idioma:
Catalá

Resumen

Els contactes amb la Terra són prohibits. És un planeta que no reuneix les condicions per formar part de la Federació Galàctica. Els terrestres són una civilització violenta que evoluciona molt ràpidament. Alguns membres del Consell Galàctic temen per la seguretat de la galàxia si els terrestres arriben a posseir els coneixements tècnics que s ' han acumulat durant milions d ' anys d ' existència de civilitzacions intel·ligents. Hi ha convocada una reunió al Cilindre perquè l ' Assemblea pugui decidir el destí de la Terra: admissió immediata a la Federació o eliminació. Serà un judici sense la presència de l ' acusat, un judici in absentia.
Cubierta

Xènia, tens un WhatsApp

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Pasqual Escrivà, Gemma

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Diversos

Páginas:
208

Idioma:
Catalá

Resumen

Estàs pendent tota l ' estona del mòbil? Aguantes la respiració fins que no reps una resposta? Prioritzes un missatge de WhatsApp a qualsevol altra cosa? La Xènia ho fa. Mira la pantalla totalment hipnotitzada. L ' aparell li indica que en Carles està en línia. Espera impacient perquè aparegui a la part superior de la pantalla el gerundi del verb escriure. Li sembla sentir les campanetes. De tant que ho desitja, les té ficades al cap. No està boja, és amor, un sentiment nou per a ella, que tan aviat li fa volar mil papallones a l ' estómac com la turmenta. En la seva vida res no és el que sembla, però ella, que sempre es queixa del final de les pel·lícules, aquesta vegada, que és la protagonista, està ben decidida a triar el final… O potser ho faràs tu?