Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 630 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

El bloc de Sant Jordi

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Cirera, Carlota

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Diversos

Páginas:
116

Idioma:
Catalá

Resumen

El bloc té 48 fitxes amb activitats molt divertides i engrescadores per escriure, dibuixar, pintar, enganxar, jugar… amb l ' objectiu de poder gaudir d ' un dia molt especial: la diada de Sant Jordi. A més, també hi ha cartolines per pintar i retallar els personatges de la llegenda, una parada de roses i una de llibres, per fer una rosa, per pintar una mandala…, i adhesius.
Cubierta

Menja ' ns a la primavera

Ya leo solo (8+)

Autor:
Matas, Anna M.;Antoja, Joan

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Calaix Del Savi

Páginas:
64

Idioma:
Catalá

Resumen

Aquest és un llibre molt divertit que us acostarà a les fruites i les verdures de primavera: les cireres, la pastanaga, el bròquil… Aprendreu com es cultiven, quines són les seves propietats, quines curiositats amaguen i, sobretot, com és de sa menjar-ne! Ara bé, tot i que és molt important fer-ho, també ho és consumir productes de proximitat i en la temporada adequada. Així us assegurareu que les fruites i les verdures són més fresques i saludables. A més, trobareu unes receptes ben originals perquè us ho passeu d'allò més bé cuinant, i les instruccions per fer un hort urbà.
Cubierta

Postdata: T ' estimo

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Inpas Comunicació;Lullaby

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Edicions Generals - Diversos

Páginas:
72

Idioma:
Catalá

Resumen

Postdata: T ' estimo és un llibre de fotografies molt especial i, alhora, un petit diari, un recull de tot el que una dona embarassada sent —sentiments, emocions, sensacions— i fa durant l ' embaràs i una guia personal del primer any de vida del nadó. És, en definitiva, un llibre per recordar una experiència inoblidable.
Cubierta

Vint mil llegües de viatge submarí

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Verne, Jules

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Clàssics A Mida

Páginas:
168

Idioma:
Catalá

Resumen

Vint mil llegües de viatge submarí és un clàssic de la literatura universal que narra un viatge fantàstic al fons marí. Una expedició formada per científics i experts homes de mar s ' embarca per capturar un estrany i enorme cetaci que no fa més que causar destrosses. Però l ' estrany ésser no és un cetaci sinó un submarí prodigiós, el Nautilus. En intentar capturar la seva presa, l ' embarcació dels expedicionaris naufraga i tres dels seus membres són rescatats pel Nautilus, que és comandat pel capità Nemo, un personatge misteriós i torturat, que els farà conèixer els secrets i les meravelles del fons marí, i també el millor i el pitjor de la condició humana.
Cubierta

El castell dels Tres Dragons

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Pitarra, Serafí

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Clàssics A Mida

Páginas:
128

Idioma:
Catalá

Resumen

El castell dels Tres Dragons és una de les obres més populars i conegudes del teatre còmic català. Es tracta d ' una paròdia dels drames romàntics d ' arrel medieval, tan de moda a Catalunya l ' any en què va ser estrenada (1865). L ' autor, Frederic Soler, que la va signar amb el pseudònim de Serafí Pitarra, ens hi presenta un típic triangle amorós: dos personatges nobles, Don Gualter i Don Fadric, lluiten per l ' amor de la mateixa dama, Donya Flora, una rica pubilla òrfena, afillada dels barons dels Tres Dragons. Per aconseguir-la, gairebé s ' hi valdrà tot, intrigues, mentides, raptes…, com en els drames seriosos. Aquí, però, la finalitat de l ' obra serà molt diferent: a part de fer riure l ' espectador, o el lector, l ' autor hi qüestiona i hi denuncia la utilització social de l ' estètica romàntica per part dels sectors més conservadors de la burgesia i de la intel·lectualitat catalanes.