Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron más de 1000 resultados. Afinar la búsqueda

Cubierta

LLEGENDES DE BÉCQUER EXPLICADES ALS INFANTS

Autor:
GUSTAVO ADOLFO BÉCQUER Edebé (obra colectiva)

Editorial:
Grupo Edebé

Colección:
CLÀSSICS EXPLICATS ALS INFANTS

Páginas:
184

Idioma:
Catalá

Resumen

Gustavo Adolfo Bécquer va escriure unes Llegendes plenes de misteri i de bellesa. De vegades ens diu on les va sentir o com se les va imaginar. La catedràtica Rosa Navarro, especialista a explicar als infants les grans obres clàssiques de la literatura, ha triat per a vosaltres cinc històries meravelloses: El turó de les Ànimes, Els ulls verds, El raig de lluna, La promesa i El petó. Cinc relats de por, màgia i amor.
Cubierta

L?Eneida explicada als infants

Autor:
Publio Virgilio Marón Edebé (obra colectiva)

Editorial:
Grupo Edebé

Colección:
Biblioteca Escolar Clàssics explicats als infants

Páginas:
208

Idioma:
Catalá

Resumen

L'ENEIDA és un relat d'aventures, d'amor i de guerra. Llegint l'Eneida podrem commoure'ns amb el dolor de la bellíssima reina Dido quan Enees se'n va, patir per la sort de les naus del troià enmig de les tempestes, o assistir al seu impressionant combat amb el rei Turnus. Veurem Iris dibuixant el seu arc en el cel quan Juno l'envia amb els seus missatges perversos, ja que va ser aquesta poderosa deessa la gran enemiga d'Enees. Les aventures i les lluites de l'heroi Enees meravellen i sorprenen. Així comença l'Eneida, tal com la va escriure Virgili: Arma virumque can, Troiae qui primus ab oris, Italiam, fato profugus, Laviniaque uenit, litora…
Cubierta

El Quixot explicat als infants

Autor:
Navarro Durán, Rosa

Editorial:
Grupo Edebé

Colección:
BIBLIOTECA ESCOLAR CLÀSSICS EXPLICATS ALS INFANTS

Páginas:
200

Idioma:
Catalá

Resumen

L’editorial edebé vol apropar la història del cèlebre gentilhome i del seu escuder als petits lectors. Les seves divertides i meravelloses aventures, els seus amors, els seus somnis, la seva màgia han fascinat durant segles lectors de mig món. Gràcies al text de Rosa Navarro Durán i les aquarel·les de l’il·lustrador Francesc Rovira, els qui comencen a llegir també tindran l’oportunitat de conèixer aquest extraordinari personatge creat per Miguel de Cervantes, boig pels llibres.
Cubierta

EL CID EXPLICAT ALS INFANTS

Autor:
No disponible

Editorial:
Grupo Edebé

Colección:
CLÀSSICS EXPLICATS ALS INFANTS

Páginas:
192

Idioma:
Catalá

Resumen

La Cançó del Cid és un poema èpic escrit, en vers que ens ha arribat copiat en fulls de pergamí del segle XIV. Al final de l’obra es diu que la va copiar el 1207 Per Abat. Del seu manuscrit, es copiaria al seu torn el que ens ha arribat a nosaltres, que es conserva a la Biblioteca Nacional. No se sap quan va ser composta l’obra ni qui en va ser l’autor. Explica què fa Rodrigo Díaz de Vivar, el Cid Campeador, quan el rei Alfons VI el desterra, el 1081. El Cid, un cavaller de la cort i valent cavaller, mor el 1099. Ens sentim especialment orgullosos d’acostar als infants la Cançó del Cid, per gaudir de la gran obra que obre la història de la literatura hispànica, per conèixer els seus personatges i les seves aventures, tal com probablement les van difondre els joglars ja fa uns quants segles… La Cançó del Cid narra batalles en les quals es mostren el valor i l’astúcia del Cid, però també ens descriu escenes tendres i emotives entre l’heroi i la seva muller i les filles.
Cubierta

El Lazarillo explicat als infants

Autor:
ALFONSO DE VALDÉS Edebé (obra colectiva)

Editorial:
Grupo Edebé

Colección:
CLÀSSICS EXPLICATS ALS INFANTS

Páginas:
176

Idioma:
Catalá

Resumen

Aquesta adaptació ens explica com era la societat peninsular mitjançant el relat de les «fortunes iadversitats» que viu el seu protagonista, des que és un nen fins que es fa adult.