Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 166 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

El senyor Silvestre

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Lambeck, Silke

Editorial:
Takatuka

Páginas:
120

Idioma:
Catalá

Resumen

Des que en Maurici s’ha traslladat amb els seus pares i el seu germanet a una altra ciutat, tot són problemes. Fins que un dia coneix el senyor Silvestre a l’escala de casa seva. Aquest senyor amable, de certa edat i amb una cueta grisa, no és un veí normal i corrent. Sap fer les millors galetes de taronja del món, sap on es pot fer collita de paraigües al parc i com s’ha de parlar amb els elefants. I també sap ajudar en Maurici a desempallegar-se d’uns companys de classe molestos i sap, fins i tot, com convertir el cap del despatx on treballa la seva mare en una persona cordial. Una història original i imaginativa, amb unes il·lustracions divertides de Karsten Teich.
Cubierta

En Tolstoi, un conte de fades

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Hanno

Editorial:
Takatuka

Páginas:
64

Idioma:
Catalá

Resumen

Jo no sé vosaltres, però jo, des que sóc prou gran per haver copsat que la gent dorm al carrer, se’m fa estrany. Hi ha alguna cosa que coixeja, oi?!! Tots aquests despatxos a la ciutat, il·luminats com platós de cinema i que a la nit són buits. Amb totes les segones residències que, deu mesos a l’any, només acullen un grapat de ratolins i fins i tot aranyes... Quan hi penso, se’m fa estrany. Si hi penso, és perquè, nosaltres, també en tenim una, de casa d’aquestes. La Teuleria, es diu.
Cubierta

En Max se’n va

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Gherg, Erio

Editorial:
Takatuka

Páginas:
28

Idioma:
Catalá

Resumen

En Max està molt dolgut amb els animals de la granja. Com és que es van pensar que s’havia menjat l’Àlex, el capgros? Ni en Max ni cap dels altres animals sabia que l’Àlex amb els temps canviaria d’aspecte. Per què els altres no se’l van creure? Per què el van castigar? En Max, enfadat, decideix abandonar la granja durant un temps. Un gran llibre sobre la injustícia i les conseqüències dels judicis precipitats. De text i traç senzill, però enginyós, aquest llibre s’adreça a nens i nenes a partir dels 3 anys.
Cubierta

En Leonard

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Erlbruch, Wolf

Editorial:
Takatuka

Páginas:
32

Idioma:
Catalá

Resumen

A en Leonard l’apassionen els gossos, però també li fan una por terrible. Es passa el dia imitant i dibuixant gossos. Un bon dia el seu desig de convertir-se en gos es fa realitat, però no s’acaben aquí les seves pors. Aquesta història de Wolf Erlbruch reflecteix de manera divertida i afectuosa les pors quotidianes, i les estratègies que fan servir tant els adults com els nens per superar-les, amb algun resultat inesperat.
Cubierta

En família!

Ya leo solo (8+)

Autor:
Maxeiner, Alexandra

Editorial:
Takatuka

Páginas:
36

Idioma:
Catalá

Resumen

En Biel de vegades es baralla amb la Lisa, la seva germa­na. La Mia no té germans, però ho té tot repetit des que els seus pares es van separar. En Jonàs té un mig germà i un tres quarts de pare, que s’estima amb bogeria. La Carla i en Max tenen dues mares i dos pares. La Júlia està trista des que va morir la seva mare i no vol tenir cap altra mare. La Paula celebra el dia del seu aniversari i el dia en què va arribar a casa dels pares adoptius. Tots tenen una cosa en comú: cadascú forma part d’una família, i cada família és única i irrepetible. Una divertida guia per entendre les diferents constel·lacions familiars.