Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 160 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

La Banda dels Cinc

Libros para bebés (0+)

Autor:
Hergane, Yvonne

Editorial:
Takatuka

Páginas:
26

Idioma:
Catalá

Resumen

La banda dels cinc presenta cada membre d’un en un, des del dit gros Tim, que és rialler i el primer, fins al Jan, el dit petit, que és golafre i caraplè. Perquè cada dit té un nom, un nombre i una característica que el diferencia dels altres. Tots plegats decideixen sortir a veure món i descobreixen que, sorprenentment, cadascú té un doble. Això provoca un bon guirigall, que es resol de la millor manera, quan un accident duu la mà esquerra i la mà dreta a descobrir els avantatges de la cooperació amistosa.
Un llibre de cartó amb simpàtics textos rimats i personatges eixerits que faran contents els més petits!
Inclou un teatre de dits retallable amb els personatges del llibre.
Cubierta

Els cucs de terra mengen cacauets

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Géhin, Élisa

Editorial:
Takatuka

Páginas:
40

Idioma:
Catalá

Resumen

Fa molt de temps, els cucs només menjaven cacauets, els ocells es menjaven els cucs que menjaven cacauets i els gats es menjaven els ocells que es menjaven els cucs que menjaven cacauets.
Però un dia aquest equilibri se’n va anar en orris, quan un cuc molt enfadat pel fet que ningú es menjava els gats, va decidir menjar-se un gat. I, una vegada trencat l’equilibri, res més va ser com abans.
Una hilarant història sobre la cadena alimentària i sobre el trist destí dels cucs.
Un conte acumulatiu per llegir en veu alta i gaudir de la comicitat de la repetició i d’un ritme frenètic que també queda reflectit en unes imatges divertides, però molt estilitzades i elegants, que segueixen detalladament el caos d’animals que es mengen els uns als altres sense respectar l’ordre natural.
Cubierta

Heli amb hac

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Susana Gómez Redondo

Editorial:
Takatuka

Páginas:
40

Idioma:
Catalá

Resumen

L’arribada de l’Heli al món provoca molta curiositat a l’Estrella, la seva germana, que observa fascinada aquesta personeta que ara forma part de la família. Però de mica en mica, la curiositat es transforma en recel, en veure que l’Heli ha guanyat un protagonisme que sembla restar l’atenció que abans li tenien. L’heli es passa el dia enganxat al pit de la mare, la mare està sovint cansada i no li pot llegir el conte a la nit, s’ha de fer silenci quan l’Heli dorm... La gelosia aflora i també la ràbia contra aquest intrús que sembla que s’hagi convertit en el centre del món.

Un conte estel·lar sobre el nou germanet i el nostre lloc al món.
Cubierta

La cançó de les balances

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Salvador Llopis, Alba

Editorial:
Takatuka

Páginas:
36

Idioma:
Catalá

Resumen

Hi havia una vegada un rei que cada matí comptava i recomptava totes les seves possessions des de la finestra del castell. Tot el que es veia era seu: terres, pous, arbres i cases. A ell només li importava el preu de les coses, però no la felicitat de la gent.
Quan el jove Ovidi es presenta al castell per fer-li una petició en nom del poble, el monarca l’ignora sobiranament. Necessitaven un pont per travessar el riu i arribar a l’escola sense recórrer la llarga distància que hi havia fins al pont següent. El jove, malgrat el rebuig reial, decideix tornar dies més tard al castell per cantar-li una cançó que el faci canviar d’actitud.

Cançó escrita i composta per Josep Maria Carandell i cantada per Ovidi Montllor.
Cubierta

La Banda de los Cinco

Libros para bebés (0+)

Autor:
Hergane, Yvonne

Editorial:
Takatuka

Páginas:
26

Idioma:
Castellano

Resumen

La banda de los cinco presenta uno por uno a sus miembros, desde el dedo pulgar Bruno, que es el número uno, hasta el meñique Nacho, al que le encanta el gazpacho. Y es que cada dedo tiene un número, un nombre y una característica que lo distingue de los demás.
Deciden salir a conocer mundo y descubren con sorpresa que cada dedo tiene un doble. Esto provoca un buen guirigay que se resuelve de la mejor manera posible, cuando un accidente lleva a la mano izquierda y a la derecha a descubrir las ventajas de la cooperación amistosa.
Un libro en cartón con divertidos textos rimados y personajes vivarachos que harán las delicias de los más peques.
Incluye un teatro de dedos recortable con los personajes del libro.