Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 62 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

La meva primera guia dels Jocs Olímpics

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Diversos autors

Editorial:
La Galera

Colección:
Guies

Páginas:
64

Idioma:
Catalá

Resumen

Esgrima, curses d'obstacles, pentatló, tir, natació, futbol... tots els esports olímpics explicats amb amenitat en unes fitxes pràctiques plenes de curiositats. Amb un resum de la història dels Jocs, des del seu naixement fns als nostres dies. Una guia indispensable per poder seguir els Jocs Olímpics d'enguany. Tambe s'hi inclouen els Jocs Olímpics d'hivern.
Cubierta

La meva primera guia sobre el canvi climàtic

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Gallego, José Luis

Editorial:
La Galera

Colección:
Guies

Páginas:
48

Idioma:
Catalá

Resumen

El nostre planeta està greument amenaçat. El perill té moltes cares: contaminació, esgotament de recursos naturals, sequera... Tots els experts del món s'han posat d'acord en constatar el canvi climàtic que ens comença a afectar. I la nostra missió és col·laborar per alentir els símptomes de la malaltia de la terra. Què podem fer? En aquesta guia pràctica, en José Luis Gallego t'explicarà a què ens enfrontem i com fer-ho. Segur que n'aprendràs molt.
Cubierta

La nit del lloro

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Sans, Cristina

Editorial:
La Galera

Colección:
Son vine son

Páginas:
32

Idioma:
Catalá

Resumen

En Xavier va a dormir a casa de la Mercè, i han de compartir habitació. El problema és que en Xavier parla, crida i fa tota mena d'acrobàcies en somnis! Amb tant de soroll, la Mercè passarà la nit del lloro.
Cubierta

Les vacances d ' en Felip Marlot

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Carbó, Joaquim

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Sopa De Llibres. Sèrie Verda

Páginas:
184

Idioma:
Catalá

Resumen

Tothom té dret a fer vacances! En Felip Marlot es pensa que tot anirà bé quan puja a l’autobús que l’ha de portar a la masia del vell Pedrós, a Morvià, on ha estat convidat a passar unes dies a pagès, en plena natura. Però, per sort, no troba la pau i la tranquil·litat que esperava, sinó que haurà de participar en tot d’aventures ben emocionants: descobrir qui pispa les gallines de les masies, lluitar contra un incendi forestal, parar els peus a uns estiuejants tocats i posats, ajudar el poble a desfer-se dels lleons d’un circ que viuen enmig del bosc —tancats en una gàbia, que consti! I, fins i tot, haurà d’intervenir en una partida de paintball, un joc de guerra pacífic que està a punt de tornar-se violent… Sortosament, la Clara, una mossa d’esquadra molt bufona i eixerida, l’ajudarà a sortir-se’n de tot, no sense rebre, però, alguna trompada.
Cubierta

Los hermanos Gasol y Roca presentan, Luis y el señor Kandinsky

Ya leo solo (8+)

Autor:
Marc y Pau Gasol- Hermanos Roca

Editorial:
Grupo Edebé

Colección:
Diarios

Páginas:
40

Idioma:
Castellano

Resumen

Es viernes y Luis tiene entrenamiento de atletismo. Toca practicar la carrera de obstáculos y no da una. Al llegar a casa protesta y dice que no le gusta ir a atletismo; cree que no sirve para nada. Pero, cuando en el aeropuerto tiene que sortear varios obstáculos para encontrar al pequeño Señor Kandinsky, se da cuenta de que el deporte es muy útil.