Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 32 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Hi havía una vegada la familia

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Anna Gasol Trullos;Teresa Blanch Gasol

Editorial:
Grupo Edebé

Colección:
Álbum

Páginas:
120

Idioma:
Catalá

Resumen

La lectura del conte és un moment màgic i la veu familiar que llegeix o els explica, és un regal. En aquest recull les autores recullen 25 històries amb la família com a protagonista. El llibre presenta herois i heroïnes que pertanyen a realitats familiars diverses.Famílies nuclears, monoparentals, adoptives, així com germans que es protegeixen, fills i filles que ajuden els pares, germanes que es deixen dur per la gelosia... Aquesta selecció de contes ha estat pensada per ser llegits en veu alta o en silenci, sols o acompanyats. L’objectiu és desvetllar la imaginació, el coneixement i el plaer per les històries de sempre. Mariona Cabassa, amb el seu traç i cromatisme singular, ha donat llum i color a cada una de les històries.
Cubierta

L ' Oslo vol pintar la lluna

Ya leo solo (8+)

Autor:
Blanch, Teresa

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Sopa De Llibres. Sèrie Taronja

Páginas:
80

Idioma:
Catalá

Resumen

L’Oslo està obsessionat per la lluna. Arreu on va la dibuixa i cada vespre, abans d’anar a dormir, li diu bona nit. L’Anna i en Pep, els pares de l’Oslo, comencen a imaginar-se que el seu fill és un home llop. Per això, les nits de lluna plena l’observen atentament, no fos cas que es tornés pelut i udolés. Mentrestant, d’amagat, l’Oslo construeix una nau espacial i espera el moment més adient per poder aixecar el vol cap a la lluna!
Cubierta

La princesa bola de barro

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Blanch, Teresa;Gasol, Anna

Editorial:
Almadraba Infantil y Juvenil

Colección:
Colección Picnic

Páginas:
32

Idioma:
Castellano

Resumen

¿Qué es esa bola de barro que avanza rodando por el jardín del palacio? El rey se sobresalta al verla aparecer en el salón, la cocinera grita aterrada cuando entra en la cocina y el guardia de la corte la detiene para ver de qué se trata... Hay que darse prisa, porque esta noche se celebra el cumpleaños del rey con una gran fiesta.
Cubierta

La princesa bola de fang

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Blanch, Teresa;Gasol, Anna

Editorial:
Castellnou Infantil i Juvenil

Colección:
Col·lecció Pícnic

Páginas:
32

Idioma:
Catalá

Resumen

Què és aquesta bola de fang que avança rodolant pel jardí del palau? El rei s?espanta quan la veu aparèixer al saló, la cuinera crida horroritzada quan entra a la cuina i el guàrdia de la cort l?atura per veure què és... Cal afanyar-se, perquè aquesta nit se celebra la gran festa de l?aniversari del rei.
Cubierta

No em dic Caputxeta!

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Blanch, Teresa

Editorial:
Editorial Casals

Colección:
Primers Lectors

Páginas:
48

Idioma:
Catalá

Resumen

Conte que explica amb humor què passa als germans petits de moltes cases quan arriba el canvi d'estació. A casa de l'Andreu, com cada any quan arriba el canvi de temps, els pares treuen la roba de la temporada passada per emprovar-la als seus fills i veure què els va a la mida, què poden aprofitar dels germans més grans i què hauran de donar perquè els va petit a tots. L'Andreu es veu a venir que heretarà un abric vermell amb caputxa de la seva germana i no li agrada gens, perquè tem que tothom li dirà "Caputxeta vermella". I tal dit, tal fet. Però, 'què passarà quan un amic li demanarà l'abric vermell i li farà veure que té propietats màgiques?