Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 42 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Contes del dret... i del revès

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Carbó Masllorens, Joaquim

Editorial:
Edicions del Pirata

Colección:
EL Pirata (Pirata Verd)

Páginas:
176

Idioma:
Catalá

Resumen

Els contes del dret ens expliquen fets de temps passats, com la del monstre de gel, la noia bisó o els indis Cua de Rata i Pot de Verí. Els contes del revés, en canvi, ens fan viure històries més actuals, com la d’un gos perdut, una escola amb alumnes de diverses races o uns músics que toquen al metro. L’autor els dedica respectivament a tots aquells lectors a qui agrada pensar que en el temps de l’antigor la màgia i la meravella regien la vida dels humans i a tots aquells lectors que intenten descobrir què hi ha de màgic i meravellós a la vida d’avui, que alguns troben poc apta per a somniar i imaginar.
Cubierta

El cant de l?esparver

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Carbó i Masllorens, Joaquim

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Roja

Páginas:
160

Idioma:
Catalá

Resumen

Arran de l'assistència de l'avi Ton amb els seus néts a una manifestació en favor de la pau a Bòsnia, i de l'impacte que li causa a la seva néta, el vell decideix escriure-li en una carta tots els seus records de la infantesa de la seva guerra civil. Tot just iniciada la guerra el pare marxa al front i la mare marxa voluntària a un hospital fora de Barcelona, amb la promesa d'endur-se'l tan aviat com pugui. Ben aviat en Ton es troba sol i abandonat, amb gana i fred fins que troba en Quim de les Bèsties, que viu i treballa al Zoològic de Barcelona, lloc on el protagonista viurà tota la guerra. A partir d'aquí, l'avi explica com, dia a dia, es va fent un lloc entre les persones i els animals. Una nit sent un soroll. Quan va a veure què passa, troba tres vailets de la seva edat que intenten robar un porc com a conseqüència de la gana que passen. No només no els denuncia sinó que els ajuda. Des d'aquell dia es fan molt bons amics. Però l'avi no explica a l'Alba, la seva néta, la seva relació amb les persones, sinó el dia a dia amb els animals, i com fa de la protecció dels animals el seu motiu més important.
Cubierta

El dia que en Cecili es va perdre

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Carbó i Masllorens, Joaquim

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Blanca

Páginas:
64

Idioma:
Catalá

Resumen

El dia de Sant Jordi, en Cecili baixa a Barcelona, que és plena de gom a gom. Per això es perd i el seu fill Eduard l'ha de buscar. Durant la recerca del pare, descobreix un munt de coses insòlites per a un nen que ve d'un poble petit, perdut entre muntanyes.
Cubierta

El fantasma del Liceu

Ya leo solo (8+)

Autor:
Carbó i Masllorens, Joaquim

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Azul

Páginas:
96

Idioma:
Catalá

Resumen

No hi ha un bon teatre d'òpera sense un bon fantasma. I el Liceu no és cap excepció. Quan fa uns quants anys s'hi va calar foc i no en va quedar res, el fantasma del Liceu es va escapar de les flames per ben poc. La Meritxell i en Marc, els germans protagonistes d'El país de les cabres i El gos del metro, ens ho expliquen perquè mentre van durar les obres de construcció del nou teatre, el van tenir a casa seva i es van convertir ens els millors amics seus. A l'estrena de la primera representació el fantasma ja pot tornar a fer de les seves.
Cubierta

El gos de la masia

Ya leo solo (8+)

Autor:
Carbó i Masllorens, Joaquim

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Azul

Páginas:
96

Idioma:
Catalá

Resumen

La Meritxell i en Marc, prou coneguts perquè són els protagonistes d'El país de les cabres, El gos del metro i El fantasma del liceu, són bons amics i observadors dels animals i de la natura en general. En aquesta obra tindreu ocasió de comprovar-ho i de veure com es retroben en un mas amb el gos que es va perdre pels túnels del metro i que ells van ajudar a salvar.