Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 106 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Avenida del Parque, 17

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Fernández Paz, Agustín

Editorial:
EDICIONES SM

Colección:
Barco de Vapor Naranja

Páginas:
144

Idioma:
Castellano

Resumen

La vida de Marta experimenta una brusca transformación cuando sus padres deciden trasladarse a la ciudad y alquilan una vieja casa, sobre la que circulan mil historias raras e inquietantes. De hecho, al poco de mudarse, Marta empieza a oír ruidos extraños en su habitación.
Cubierta

Avenida do Parque, 17

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Fernández Paz, Agustín

Editorial:
EDICIONES SM

Colección:
Barco de Vapor Naranja

Páginas:
156

Idioma:
Galego

Resumen

A vida de Marta experimenta unha brusca transformación cando seus pais deciden trasladarse á cidade e alugan nela unha vella casa, sobre a que se contan historias raras e inquietantes. O pouco de se mudaren, comezan a ocorrer misteriosos sucesos na nova vivenda. E Marta terá que aprender a convivir coa estraña presencia que habita na casa, prisioneira dunha maldición que lle impide abandonala.
Cubierta

Avinguda del parc, 17

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Fernández Paz, Agustín

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Roja

Páginas:
144

Idioma:
Catalá

Resumen

La Marta i els seus pares canvien de lloc de residència i van a viure a una casa que tothom diu que està encantada. La família és escèptica amb els rumors, però algunes coses que passen els intranquil·litza. Un dia que la Marta està sola, mitjançant les lletres d'un scrabble, el fantasma es posa en contacte amb ella a la pantalla de l'ordinador. El fantasma ha escollit la Marta per comunicar-s'hi perquè creu que de la seva família és l'única que és receptiva, i li costa molt trobar algú amb qui parlar. Comença el curs i la Marta s'ha d'adaptar al nou institut. El fet que visqui a la casa encantada no facilita gens les coses, perquè alguns companys no deixen de fer bromes sobre això, però a poc a poc va fent amics. El fantasma, amb els seus poders, ajuda la Marta a solucionar els problemes que tenen amb el professor de matemàtiques, i també a venjar-se d'una periodista que emet per televisió un reportatge sensacionalista sobre la casa encantada. La casa ha de ser enderrocada. Quan la volen, una boira embolcalla l'edifici, les portes brillen i les finestres s'il·luminen alternativament. De tothom que s'ho mira, només la Marta entén el que passa.
Cubierta

Basoaren zaindariak

Ya leo solo (8+)

Autor:
Agustín Fernández Paz

Editorial:
Erein Argitaletxea, S.A.

Colección:
Balioen Txanda

Páginas:
32

Idioma:
Euskara

Resumen

Rosa andreak bere lurrak saldu ditu, baina lurrak erosi dizkioten gizonek hariztia suntsitu eta etxeak eraiki nahi dituzte. Haritzak botatzeko, ordea, basoko izaki magikoei aurre egin beharko diete erosleek. Zu ere izan zaitezke izadiaren zaindari, baldin eta ongi babesten baduzu.
Cubierta

Cartas de inverno

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Fernández Paz, Agustín

Editorial:
Edicións Xerais

Colección:
Infantil E Xuvenil - Fóra De Xogo

Páginas:
152

Idioma:
Galego

Resumen

Despois dunha longa estadía en Québec, o escritor Xabier Louzao volve a Galicia e atopa as cartas que o seu amigo Adrián lle escribira na súa ausencia. Unhas cartas que, nunha espiral de enigmas, descobren os estraños sucesos que está a vivir Adrián na súa nova casa e que levan a Xabier a acudir na súa axuda. Pero alí, na vella casa colonial, os dous amigos terán que enfrontarse a misterios que tal vez as persoas nin tan sequera somos quen de imaxinar. A narración está estruturada ó xeito das monecas rusas: unha voz (en terceira persoa) que dá paso a outra voz (en primeira), que a súa vez dá paso tamén a outra voz (tamén en primeira persoa). E cando esta acaba, unha recuperación escalonada e simétrica das voces anteriores. Cartas de inverno recibiu o Premio Rañolas, ó mellor libro infantil e xuvenil galego do ano 1995.