Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 8 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Pedra foguera

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Roca, Maria Carme

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Antaviana - Antaviana Blava

Páginas:
128

Idioma:
Catalá

Resumen

En Guillem és un noi català, fill de pagesos. Al començament del segle XIV, ser pagès no és gens fàcil. En Guillem ho sap i no li agrada gens el futur que l’espera. Agosarat i ambiciós de mena ja de ben petit, buscarà la seva oportunitat. La trobarà en un viatge que fa a Barcelona amb el seu pare i la seva germana. Descobrirà que més enllà hi ha tot un món. I vol anar-lo a cercar. Li dol haver de deixar la família, però ho té ben decidit malgrat l’oposició del seu pare, que no vol que sigui un soldat. Amb onze anys, i ajudat pel seu oncle Grau, partirà cap a Orient com a almogàver. Coneixerà Ramon Muntaner, Roger de Flor i els grans cabdills de la Companyia Catalana. Iniciarà, d’aquesta manera, una existència perillosa, però plena d’aventures, on l’amistat i la noblesa van de bracet amb la cobdícia i la traïció.
Cubierta

Port Aventura té...Àngel

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Roca i Costa, Maria Carme

Editorial:
Editorial Casals

Colección:
Casals Jove

Páginas:
104

Idioma:
Catalá

Resumen

Aquests llibres són per a lectors i lectores joves amb aficions molt diverses, ja que en aquest període d'edat conviuen preadolescents d'estadis emocionals i maduratius molt heterogenis. En aquesta segona sèrie, el ventall de lectures que porposem, doncs, és ben ampli: de de la ciència ficció d'El viatge d'en Trip 2, fins a temàtiques tan atractives com el mateix Port Aventura té... Àngel.
Cubierta

Una granota reial

Ya leo solo (8+)

Autor:
Roca, Maria Carme

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Sopa De Llibres. Sèrie Taronja

Páginas:
64

Idioma:
Catalá

Resumen

El príncep Adalbert era bon jan i ben plantat, però també força tímid i acoquinat. Quan es va fer gran i va haver de buscar promesa, llavors... es moria de vergonya, i enlloc de dir paraules boniques a les pretendentes, es quedava mut com un totxo. A més de tenir tan poca esma, la bruixa Malespuces el va encantar en forma de granota, de la qual solament es podria alliberar rebent el petó d ' una princesa. Fixeu-vos quin embolic!