Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 16 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Ciutats al llarg del temps. Beijing

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Cappon, Manuela,Platt, Richard

Editorial:
BLUME (Naturart)

Colección:
Ciutats al llarg del temps

Páginas:
48

Idioma:
Catalá

Resumen

Segueix el fascinant desenvolupament d'aquesta capital xinesa, des de l'antiguitat fins als nostres dies. Viu la invasió d'exèrcits, de l'ascens i la caiguda de grans dinasties i endinsa't en el misteriós lloc on habitaven els emperadors: la Ciutat Prohibida. Les sorprenents il·lustracions et conviden a explorar el desenvolupament i l'evolució d'una ciutat xinesa. Un recorregut per la història de la ciutat que actualment coneixem menjo Beijing. Trobaràs les diverses ciutats palau que es van crear, van ampliar, van envair o fins i tot van destruir. Seràs testimoni del desenvolupament d'un lloc sorprenent i ocult, la Ciutat Prohibida, seguint la seva història des de la seva creació fins a l'actualitat. Els dibuixos, esquemes i plans, així com les referències creuades, ajudaran als joves lectors a explorar Beijing i els seus canvis a través del temps. L'estil narratiu de l'autor ens acosta als ciutadans de Beijing i als seus emperadors, per a viure amb ells els esdeveniments que van marcar la història d'aquesta ciutat. Una manera original de descobrir la història de Xina i del seu poble.
Cubierta

Ciutats al llarg del temps. Londres

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Platt, Richard

Editorial:
BLUME (Naturart)

Colección:
Ciutats al llarg del temps

Páginas:
48

Idioma:
Catalá

Resumen

Segueix la turbulenta història d'una de les més emocionants ciutats del món, des de l'any 3500 a. C. fins al present. Coneix a colonitzadors, guerrers i governants, presencia invasions estrangeres i experimenta la vida de Londres a través dels ulls dels seus habitants. Les il·lustracions, els dibuixos i els plànols innovadors et conviden a explorar l'evolució d'una ciutat europea. Les següents pàgines tracen la llarga història de Londres. Llegint-les, veuràs com primer va ser un simple campament al costat del riu i després una pròspera ciutat. Descobriràs com la van conquistar i van cremar fins als fonaments. I presenciaràs com Londres reneix fins a convertir-se en una gran ciutat, pròspera i multicultural. Els dibuixos, esquemes i plànols, així com les referències creuades, ajudaran als joves lectors a explorar Londres i els seus canvis a través del temps. L'estil narratiu de l'autor ens acosta als ciutadans de Londres i als seus governants, per a viure amb ells els esdeveniments que van marcar la història d'aquesta ciutat. Un enfocament original i il·lustrat per a descobrir la història de Londres i de la seva gent.
Cubierta

Ciutats al llarg del temps. Nova York

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Cappon, Manuela,Platt, Richard

Editorial:
BLUME (Naturart)

Páginas:
48

Idioma:
Catalá

Resumen

Segueix els triomfs i les dificultats d'una de les ciutats més famoses del món, des de 1600 fins avui. Coneix als nadius de Manhattan, observa l'arribada dels europeus, presencia els motins i la revolució i experimenta la vida en la Gran Poma. Les il·lustracions, els dibuixos i els plànols innovadors et conviden a explorar l'evolució d'una ciutat nord-americana. En passar les pàgines d'aquest llibre, descobriràs tota la història de Nova York. Coneixeràs a la gent que ha viscut aquí i contemplaràs com els seus habitants construeixen i reconstrueixen aquest emocionant i agitat lloc. Fins i tot el seu nom ha canviat al llarg dels anys, però sempre serà coneguda com 'la ciutat que mai dorm'. Els dibuixos, esquemes i plànols, així com les referències creuades, ajudaran als joves lectors a explorar l'evolució d'una ciutat americana. L'estil narratiu de l'autor ens apropa als ciutadans de Nova York i als seus governants, per viure amb ells els esdeveniments que van marcar la història d'aquesta ciutat. Un enfocament original i il·lustrat per descobrir una part vital de la història d'Estats Units.
Cubierta

El laboratorio de gérmenes

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Richard Platt

Editorial:
BLUME (Naturart)

Páginas:
48

Idioma:
Castellano

Resumen

¿Te atreves a entrar en el laboratorio de plagas? Aquí estudiamos la historia de las enfermedades más terribles. Si te contagias de alguna, te pondrás muy enfermo. O peor aún. Muchas de esas enfermedades peligrosas se propagan rápidamente, y entonces miles de personas enferman y mueren: es lo que llamamos una epidemia o plaga. Pero... ¡NO TE ASUSTES! También estudiamos las soluciones para erradicarlas.

La repugnante historia de enfermedades mortales, explicada por las inmundas plagas que propagan los gérmenes. Este divertido y fascinante libro te infectará de conocimiento...
Cubierta

Everest

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Platt, Richard

Editorial:
EDICIONES SM

Colección:
Testigos de la historia

Páginas:
50

Idioma:
Castellano

Resumen

Este libro hace un repaso de las expediciones para la conquista de la cima más alta del mundo: el Everest. En él se ofrecen datos sobre los primeros viajes, el equipo con el que contaban los exploradores y las distintas planificaciones que emplearon las expediciones para su escalada. El libro incluye un relato, testimonios, fotografías, ilustraciones y una página desplegable, además de información sobre cómo se forman las montañas y otras montañas famosas del mundo.