Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 217 libros con las palabras:"de vegades"

Cubierta

De vegades...

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Dodd, Emma

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Libros de tela

Páginas:
24

Idioma:
Catalá

Resumen

L'elefantet de vegades es porta bé i de vegades es porta malament, però la seva mare sempre l'estima.
Cubierta

En Tonet, l?elefant

Ya leo solo (8+)

Autor:
Tellegen, Toon

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Azul

Páginas:
96

Idioma:
Catalá

Resumen

En Tonet és un elefant normal que viu a la ciutat enmig de les persones. Duu una vida normal, però no és fàcil per a ell perquè és un elefant. El pare d'en Tonet és explorador i es passa el temps descobrint coses interessants, però mai no és a casa; en Tonet viu amb la mare. A escola li costa molt d'escriure i li agradaria participar en els jocs dels companys i les companyes, però té algunes dificultats. Per exemple, quan juga a futbol és massa fort i quan fa de porter, ocupa tota la porteria. Fent música li passa igual, és massa fort. A ciutat només ha trobat dues vegades altres elefants i no ha estat una experiència agradable. La primera vegada va ser-ne un que s'avergonyia de ser-ho i ho dissimulava fent-se passar per persona. La segona vegada va ser al zoo i va veure que els elefants que hi havia estaven tristos, potser perquè no en podien sortir. En Tonet, alguna vegada, ha tingut ganes de deixar de ser elefant per ser persona, o mosca..., o alguna altra cosa. Això també passa a les persones, de vegades tenen ganes de ser altra cosa, com la nena que li va deixar una nota a la platja en què li deia que volia ser elefant. Però en Tonet està content de ser un elefant.
Cubierta

L'extraordinària història del Piti i la Iaia Canària

Ya leo solo (8+)

Autor:
Biosca Farré, Àngel

Editorial:
Pagès editors, S.L.

Colección:
Monografies

Páginas:
64

Idioma:
Catalá

Resumen

La vida quotidiana del Tato es veu trasbalsada per un pollet de canari que acaba de néixer i ha estat expulsat del niu. Quan el troba al terra a punt de ser devorat per les formigues, se’n compadeix i pren la decisió de fer tots els possibles perquè aquell ésser diminut pugui continuar vivint. Aquest procés afectarà les rutines de la seva vida diària i acabarà implicant-hi tothom a casa seva. Aquell petit animaló anirà conquerint el cor de tots els membres de la seva nova família d’acollida. I a poc a poc, anirà creixent i omplint l’existència d’aquells humans a base d’anècdotes de vegades divertides, de vegades plenes d’emotivitat. La conducta sovint imprevisible d’aquell ocellet va deixant entreveure símptomes d’una gran agudesa intel·lectual per tractar-se d’una simple cria de canari. Ja ho diu la Iaia Canària: “Aquest ocell és molt intel·ligent!”... i efectivament, al final el Piti ens acabarà sorprenent a tots.
Cubierta

Dies de pluja

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Vernetta, Xavier

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Edicions Generals - Petit Format

Páginas:
256

Idioma:
Catalá

Resumen

Les ombres del passat de vegades tenen forma allargada. l ' Ignasi Loperena va militar en els anys setanta, durant la dictadura, en una organització revolucionària. Des de llavors han passat molts anys, i ara ha volgut tornar a Barcelona per tancar moltes de les portes que va deixar obertes quan va marxar a viure a França. En Jordi Garcia i l ' Eudald Treviño són dos policies que no tenen gaire bona fama a la divisió d ' investigació criminal. Potser per això els encarreguen d ' investigar la mort violenta d ' un home al parc de la Ciutadella. De vegades ningú no té gaire interès perquè es resolguin satisfactòriament alguns casos, sobretot quan és urgent i necessari que s ' arribi a conèixer tota la veritat.
Cubierta

Perdone, en quin segle diu que estem? (edició en valencià)

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Bagés, Noemi

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Antaviana - Antaviana Blava

Páginas:
176

Idioma:
Catalá

Resumen

La classe d ' Anna i Pol ha anat de visita al Museu d ' Història. Si els hagueren deixat triar, l ' eixida hauria sigut, probablement, a algun lloc més divertit. A més, la profe els ha dit que l ' endemà mateix tindran un examen sobre tot el que els guies els explicaran. La Tocada sap que, d ' altra manera, no estaran atents. Les aparences, però, com tantes vegades, els enganyen: l ' experiència no serà, ni de bon tros, avorrida. Desobeint la norma d ' anar tots junts i seguir el recorregut establert, els dos amics s ' amaguen en una sala d ' exposicions que encara no està oberta al públic, atrets per un cartell enigmàtic on poden llegir: " L ' antic Egipte: un viatge en el temps " . En la penombra, desenes de perfils d ' embalums i andròmines els ofereixen un món desconegut i misteriós. Hi ha desenes d ' obres d ' art, però és una la que els crida més l ' atenció: una piràmide d ' uns quatre o cinc centímetres d ' alçada, clavada sobre discs giratoris amb jeroglífics. La fitxa tècnica els prevé que està en estudi, que una sèrie de fets estranys, inexplicables científicament, s ' hi relacionen. En manipular-la i sentir un lleu clic, comprovaran que tot és cert. Anna i Pol acaben d ' obrir un túnel del temps, que els portarà a viure aventures, de vegades perilloses, en diferents èpoques.