Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 4 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

L ' esfera imperfecta

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Lopesino, Jordi

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Calaix Del Savi - Els Setciències

Páginas:
136

Idioma:
Catalá

Resumen

Saps realment com és el planeta on vius? La Terra és tan gran que la nostra ment és incapaç d ' abastar-la. Els Setciències tenien el mateix problema, però l ' han resolt d’una manera ben original. Acompanya la Laia, la Berta, en Ferran i en Marc en l ' aventura de conèixer el planeta Terra amb l ' ajut de la ciència.
Cubierta

La meva primera guia d'astronomia

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Lopesino, Jordi

Editorial:
La Galera

Colección:
Guies

Páginas:
64

Idioma:
Catalá

Resumen

El Sol i la Lluna, com també les estrelles en la foscor de la nit i la immensitat del cel, han fascinat des de sempre els éssers humans. Així, des de l'inici de la història la humanitat s'ha plantejat nombroses preguntes que ha intentat respondre. Amb aquesta guía podràs fer un recorregut per la història de l'astronomia, saber què es pot veure al cel, quin és el material bàsic que es necessita per a qualsevol observació..., i descobrir l'Univers.
Cubierta

Maragda

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Lopesino, Jordi

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Antaviana - Antaviana Blava

Páginas:
320

Idioma:
Catalá

Resumen

Per què les grans aventures han de passar sempre lluny de casa? No és prou misteriós el Montseny, per exemple? A Catalunya tenim una extensa i variada mitologia; ja és hora de revelar els seus secrets i de descobrir els indrets més misteriosos. En " Maragda " hi trobareu aventura, intriga, emoció, monstres, dones d ' aigua, nans, malediccions, camins antics i oblidats, amors, enveges, amistat, natura, màgia... I tot a quatre passes de casa vostra. Tots els indrets mencionats existeixen de debò, en la realitat o en la nostra mitologia. Una passejada pel Montseny us ho demostrarà. Però heu de ser molt prudents, ja que, si us equivoqueu de camí o us endinseu més del compte en una cova mig amagada entre la vegetació, potser descobrireu que esteu perduts i atrapats en un indret ple de perills i habitat per estranys personatges, un lloc on hi ha coses molt pitjors que la mort. Només si sou prou valents i teniu la sort de no trobar la Maragda (o que ella no us trobi a vosaltres), aconseguireu d ' escapar sans i estalvis. Però escolliu bé la sortida o tindreu una altra sorpresa. Un últim advertiment: en aquest llibre no podem dir allò de " qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidiència " .
Cubierta

Mi primera guía sobre astronomía

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Lopesino, Jordi

Editorial:
La Galera

Colección:
Guías

Páginas:
64

Idioma:
Castellano

Resumen

El Sol y la Luna, como también las estrellas en la oscuridad de la noche y la inmensidad del cielo, han fascinado desde siempre a los seres humanos. Así, desde el inicio de la historia la humanidad se ha planteado numerosas preguntas que ha intentado responder. Con esta guía podrás hacer un recorrido por la historia de la astronomía, saber qué puedes ver en el cielo, cuál es el material básico que se necesita para cualquier observación , y descubrir el Universo.