Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 10 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Atrapats al laboratori

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Pasqual i Escrivà, Gemma

Editorial:
Tandem Edicions, S.L.

Colección:
La bicicleta groga

Páginas:
128

Idioma:
Valenciá

Resumen

Les aventures trepidants de Ferriolet i uns quants ratolins més, atrapats per uns humans per experimentar amb ells. El relat està amanit amb 8 contes populars protagonitzats (com no!) per ratolins famosos. I després de tindre'ns amb l'ai al cor, l'autora ens regala un final feliç.
Cubierta

La relativitat d ' anomenar-se Albert

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Pasqual Escrivà, Gemma

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Antaviana - Antaviana Blava

Páginas:
176

Idioma:
Catalá

Resumen

La vida del Guillem i de la seva família canvia a partir del dia que ell i els seus amics, la Mireia i el Lluís, decideixen donar refugi a un rodamón alemany gran, de cabells blancs i embullats, que es pensa que és Einstein i que ha viatjat en una màquina del temps. A mesura que transcorre la novel·la, unes vegades creurem que és el vell savi i d’altres, que és un pobre boig. En La relativitat d’anomenar-se Albert, l’autora dóna veu a les persones grans, a la memòria; elles ens explicaran les seves històries, des de la Guerra Civil i la repressió franquista fins a la visita d’Einstein a Barcelona o la riuada de València. També descobrirem que l’amor no té edat i ens acostarem a les relacions entre els avis i els joves, al respecte i a l’estima. Tot farcit de paradoxes matemàtiques, forats negres i una mica de física pràctica. Aquesta novel·la ha estat guardonada amb el Premi Mallorca de Narrativa Juvenil 2008.
Cubierta

Llàgrimes sobre Bagdad

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Pasqual Escrivà, Gemma

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Antaviana - Antaviana Nova

Páginas:
192

Idioma:
Catalá

Resumen

Bagdad, primavera del 2003. Mentre els tambors de guerra amenacen la ciutat, l ' Erfan, una nena de tretze anys, representa la seva darrera funció, " El llac dels cignes " . La seva única preocupació és ballar, li fa il·lusió arribar a ser la gran Pavlova iraquiana. Viu feliç amb la seva família, els pares, la Bibi i la seva germaneta petita, la Mawj. Fins que un gran terrabastall canvia la seva confortable vida de soca-rel, la guerra li esborra totes les il·lusions i la transporta a un altre món, ple de penúries, sense aigua, sense llum, on la prioritat és sobreviure. L ' Erfan aprendrà a subsistir en aquesta nova vida, fent pinya amb la resta de la seva família i amb els nous amics que trobarà en el camí, valorarà la importància de les petites coses i descobrirà l ' amor. Malgrat tot, no perdrà mai l ' esperança que algun dia el seu país retrobarà la pau i ella tornarà a ballar.
Cubierta

Llàgrimes sobre Bagdad (edició en valencià)

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Pasqual Escrivà, Gemma

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Antaviana - Antaviana Nova

Páginas:
192

Idioma:
Catalá

Resumen

Bagdad, primavera del 2003. Mentre els tambors de guerra amenacen la ciutat, l ' Erfan, una xiqueta de tretze anys, representa la seua última funció, El llag dels cignes. La seua única preocupació és ballar, li fa il·lusió arribar a ser la gran Pavlova iraquiana. Viu feliç amb la seua família, els pares, la Bibi i la seua germaneta, Mawj, fins que un gran terrabastall canvia la seua confortable vida de soca-rel: la guerra li esborra totes les il·lusions i la transporta a un altre món, ple de penúries, sense aigua, sense llum, on la prioritat és sobreviure. L ' Erfan aprendrà a subsistir en aquesta nova vida, fent pinya amb la seua família i amb els nous amics que trobarà en el camí, valorarà la importància de les coses menudes i descobrirà l ' amor. Malgrat tot, no perdrà mai l ' esperança que algun dia el seu país retrobarà la pau i ella tornarà a ballar.
Cubierta

Quan deixàvem de ser infants

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Pasqual i Escrivà, Gemma

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Edicions Generals - Petit Format

Páginas:
256

Idioma:
Catalá

Resumen

Aquest llibre fa una mirada a la infantesa viscuda amb el poeta valencià més notable del segle XX: Vicent Andrés Estellés (1924-1993). És un llibre intimista narrat amb sensibilitat i lirisme. Miquel Pons, protagonista de la novel•la, s’assabenta de la mort del poeta des de París, on treballa com a actor. La notícia de la desaparició de l’amic, tot i que esperada, no deixa de ser dolorosa. De mica en mica, els records més íntims i amagats li retornen a la ment, nítids com el primer dia, i evoca els anys d’infantesa.