Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 9 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Akanuu, l ' arquer persa

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Roca, Maria Carme

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Sopa De Llibres. Sèrie Verda

Páginas:
184

Idioma:
Catalá

Resumen

A Pèrsia, l ' any 522 aC, el noble aquemènida Darios puja al poder. És en aquest marc que es desenvolupa la història d ' Akanuu i de la seva germana Cira. Tots dos tenen els camins marcats, han de seguir la voluntat de la família. Akanuu, un noiet a qui agrada dir moltes mentides, promet com a arquer excepcional. Cira, una geneta excel·lent, ha de casar-se amb qui pertoca, malgrat que ella no ho desitja. Tal com ha predit la fetillera Sineris, però, el destí de tots dos serà un altre, un destí inexorable que, de moment, no poden ni imaginar.
Cubierta

Dedica ' m un poema encara que sigui teu

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Roca, Maria Carme

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Diversos

Páginas:
104

Idioma:
Catalá

Resumen

La Laura està empipada de debò amb l ' Oriol, el noi que li agrada, perquè acaba de descobrir que els poemes que li dedica per WhatsApp no són seus, sinó del poeta Miquel Martí i Pol. Quin morro! És una beneita, perquè no se n ' havia adonat. I això no és tot; acabarà descobrint una història ben curiosa relacionada amb la seva besàvia, plena de sentiments i d ' equívocs.
Cubierta

El faedor de mentides

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Roca, Maria Carme

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Antaviana - Antaviana Blava

Páginas:
144

Idioma:
Catalá

Resumen

L’Alexandre diu que és el Príncep de les Maresmes, fill del rei Albatros i de la reina Fortuna, ja que això és el que li ha fet creure el seu pare. Però un dia es queda sol i quan explica qui és, ningú no se’l creu. Ell fa temps que dubta; tanmateix, fins ara s’ha esforçat a mantenir que és un príncep, perquè no creu possible que el seu pare l’hagi enganyat tant. Però..., qui és en realitat? Aquest serà el punt de partida de la recerca de la seva autèntica identitat, amb el desig de saber la raó per la qual el seu pare li ha dit tantes mentides. La topada amb la realitat no serà gens fàcil de pair, i menys encara quan haurà de compartir la seva realitat amb altres nois en una casa d’acollida. La Mar, la Judit, l’Ona i, sobretot, en Kilian, el veuran com un noi estrafolari que no entén de qui se’n riuen. De mica en mica, però, les distàncies s’aniran escurçant i l’Alexandre descobrirà que no és ell sol qui té problemes. A més, tindrà l’ajut de la Irene, la psicòloga que el tracta, per descobrir el seu passat.
Cubierta

Katalepsis

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Roca, Maria Carme

Editorial:
La Galera

Colección:
Lluna roja

Páginas:
240

Idioma:
Catalá

Resumen

L'Eric pateix catalèpsia, una malaltia neurològica que el paralitza com si estigués mort, però que el manté conscient. Amb el seu amic Gerard treuen un profit molt perillós d'aquesta malaltia: busquen baralles a la sortida de les discoteques. Amb l'ajut de la cocaïna i la complicitat d'en Gerard, l'Eric es provoca atacs i fingeix morir. A l'institut, els seus companys no volen fer-se amb ells, i la Lara, la noia que li agrada a l'Eric, no li fa ni cas. Per venjar-se, l'Eric i en Gerard es proposen rebentar la festa de la nòvia de l'Alexis i fer el seu numeret particular. Però, com passa tantes vegades, fins i tot els millors plans fallen. Cosa no gaire recomanable quan estàs jugant amb la vida i la mort.
Cubierta

La Reina de Guiza

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Maria Carme Roca

Editorial:
Ediciones Invisibles

Colección:
El jardín invisible

Páginas:
128

Idioma:
Castellano

Resumen

Un misterio a la sombra de las pirámides de Egipto.

Con poco más de 9 años, Yasmín ya ha empezado a ayudar a su hermano mayor a atender a los clientes que entran en La Reina de Guiza, un pequeño bazar situado cerca de las pirámides de Egipto. Desde que murió su madre, ambos viven justo encima de la tienda, con su abuela, una gata y un montón de figuritas de dioses egipcios, que para Yasmín ya son como una segunda familia.
Sin embargo, últimamente el negocio no funciona, las ventas son cada vez más escasas y, además, han sufrido un robo, el de la barca de Keops, una de las antigüedades más caras de la tienda. Por si eso fuera poco, una noche desaparece la gata de la familia.

Por suerte, Yasmín podrá contar con la ayuda de sus amigos para resolver estos misterios y, sobre todo, con la protección de los enigmáticos dioses egipcios, que la observan en silencio desde los estantes de La Reina de Guiza.