Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 24 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Aquest llibre pensa que ets científic

Empiezo a leer (6+)

Autor:
No disponible

Editorial:
Librooks Barcelona S.L.L.

Colección:
Imagina

Páginas:
96

Idioma:
Catalá

Resumen

IMAGINA. EXPERIMENTA. CREA. Aquest llibre t’ensenyarà a pensar com un científic i t’ajudarà a entendre el món que t’envolta experimentant de manera divertida amb els teus propis mètodes. Aquest NO és el típic llibre de ciència amb experiments pas a pas: aquí aprendràs a pensar en gran, a ser creatiu i a veure el món amb ulls de científic. Perque aquest llibre pensa que ets científic!

- Imagina que viatges a l’espai i prepara’t per viure sense la gravetat de la Terra.
- Capítols temàtics dedicats al So, la Llum, la Matèria i les Matemàtiques, entre d’altres.
- Experimenta amb les Forces i el Moviment i inventa’t maneres de posar a prova el teu equilibri.
- Retalla les pàgines del Laboratori interactiu i estripa-les, esquitxa-les, rebrega-les o taca-les tant com vulguis per comprendre els principis científics més al.lucinants.
Cubierta

Aquest llibre pensa que ets un Geni de les mates

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Mike Goldsmith

Editorial:
Librooks

Colección:
Imagina

Páginas:
96

Idioma:
Catalá

Resumen

Aquest llibre pensa que ets un geni de les mates. O sigui que deixa la teva calculadora i posa’t les piles! Aquí hi trobaràs problemes matemàtics de tota mena que no s’assemblen gens ni mica a res del que hagis fet a les classes de mates de l’escola. Podràs desxifrar codis secrets, dibuixar patrons molt guais, jugar a daus, llegir la ment amb unes cartes matemàgiques i fins i tot acabaràs amb els peus ben remullats. Al final del llibre hi tens unes pàgines que funcionen com un laboratori de mates portàtil. Les pots retallar, doblegar i jugar amb elles. Acabaràs guanyant-te el títol de geni de les mates sense haver hagut de fer ni una sola suma! MEGADVERTÈNCIA: Segur que després de llegir aquest llibre al.lucinaràs amb les mates!
Cubierta

De qui és aquest esquelet?

Ya leo solo (8+)

Autor:
Cap, Henri

Editorial:
Librooks Barcelona S.L.L.

Colección:
Imagina

Páginas:
40

Idioma:
Catalá

Resumen

L’esquelet és una part del cos molt misteriosa.
¿Com s’articula? Per a què serveix? Com podem distingir al primer cop d’ull un esquelet humà del d’un goril.la, o reconèixer un crani de tortuga entre els d’altres animals?
AMB 25 SOLAPES QUE PODRÀS ANAR DESCOBRINT, aquest llibre esdevé un document fascinant ple d’endevinalles, trencaclosques i jocs
d’observació per aprendre i divertir-se alhora. Benvingut a la galeria secreta dels esquelets!
Un llibre d’Henri Cap (zoòleg), Raphaël Martin (escriptor) i Renaud Vigourt (il·lustrador).
Cubierta

El diari de Júlia

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Carceller Martínez, Lidia;Guzman Morcillo, Eugeni;Lleixà Cervera, Elizabet

Editorial:
Onada Edicions SL

Colección:
Imagina

Páginas:
48

Idioma:
Catalá

Resumen

El diari de Júlia és un conte educatiu en el qual una nena de 8 anys escriu en el seu diari les coses interessants que li passen a ella i a la seua família un dia qualsevol. Aprendrem la importància dels hàbits higiènics i de compartir tasques domèstiques i activitats. Ens ensenyaran les hores, a cuidar dels animals, a divertir-nos a l’aire lliure, podrem fer manualitats amb els retallables inclosos, fer menjar i moltes coses més. Descobrirem la importància de l’organització i de com cal repartir el temps al llarg del dia en coses productives. Prescindirem per un dia dels hàbits negatius, encara que habituals per als nens, com la televisió o els elements electrònics que inhibeixen la comunicació amb els altres, per donar cabuda als jocs tradicionals i les tasques compartides.
Cubierta

El maravilloso viaje de Liborio

Ya leo solo (8+)

Autor:
Segura Garcia, Mònica

Editorial:
Onada Edicions SL

Colección:
Imagina

Páginas:
48

Idioma:
Castellano

Resumen

Liborio es un granjero de la comarca de Els Ports que una noche, en dormirse, viaja en el tiempo a una ciudad romana llamada Lesera, a finales del siglo I dC, donde conoce Cayo Julio Frontón, que le mostrará el mundo donde vive y sus costumbres, lo que despertará en Liborio el espíritu investigador ...