Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 4 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Arnau, no t ' aturis!

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Villalobos, Toni

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Sopa De Llibres. Sèrie Verda

Páginas:
152

Idioma:
Catalá

Resumen

L ' Arnau, com cada any, marxa amb la família a passar les vacances al poble. Ell i el seu gos Pirata retroben els amics i, junts, decideixen passar l ' estiu més divertit de la seva vida, però no saben que la terrible banda del Camacurta està a punt d ' arribar al poble. D ' altra banda, l ' alcalde i el consistori han decidit que la festa major d ' enguany ha de ser més que sonada... i ho serà. I tant que ho serà!!!
Cubierta

L ' esfera imperfecta

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Lopesino, Jordi

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Calaix Del Savi - Els Setciències

Páginas:
136

Idioma:
Catalá

Resumen

Saps realment com és el planeta on vius? La Terra és tan gran que la nostra ment és incapaç d ' abastar-la. Els Setciències tenien el mateix problema, però l ' han resolt d’una manera ben original. Acompanya la Laia, la Berta, en Ferran i en Marc en l ' aventura de conèixer el planeta Terra amb l ' ajut de la ciència.
Cubierta

L ' hort de l ' escola

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Baldó, Estel;Gil, Rosa;Soliva, Maria

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - El Bosc De Colors

Páginas:
24

Idioma:
Catalá

Resumen

Per muntar un hort a l ' escola, cal triar el lloc més adequat del centre, llaurar la terra, plantar els planters i sembrar les llavors, regar-los i esperar que creixin. De segur que obteniu bons productes de temporada! Amb la combinació de fotografies i d ' il·lustracions seguireu, pas a pas, tot el procés de creació d ' un hort. Per afavorir la lectura autònoma dels infants, cada doble pàgina presenta el text de manera breu i escrit amb dues modalitats de lletra: de pal i lligada.
Cubierta

PupiATLAS del mundo

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Menéndez-Ponte, María;Portilla, Laura

Editorial:
EDICIONES SM

Colección:
Pupi

Páginas:
128

Idioma:
Castellano

Resumen

Pupi quiere conocer el mundo e inicia un viaje por los cinco continentes. Un atlas lleno de curiosidades que divierte y enseña al mismo tiempo.