Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 4 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

COCOROTA Y COMPAÑÍA

Empiezo a leer (6+)

Autor:
López Rodríguez, Javier

Editorial:
Grupo Edebé

Colección:
TUCÁN AZUL

Páginas:
64

Idioma:
Castellano

Resumen

Había una vez cuatro gallinas que vivían felices en su gallinero. Pero un día descubrieron que, misteriosamente, sus huevos desaparecían... Y decidieron investigar.
Cubierta

La biblioteca dels llibres buits

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Sierra i Fabra, Jordi

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Naranja

Páginas:
160

Idioma:
Catalá

Resumen

Un fenomen molt estrany afecta la biblioteca: els llibres han perdut les lletres, que ara s'amunteguen a terra. Què ha passat? Doncs que els llibres s'han pansit perquè ningú no els llegia i s'han tret de sobre totes les lletres. La gent està molt preocupada: seran el poble de la biblioteca dels llibres buits i es convertiran en la riota de tothom.
Cubierta

Temps de gebre

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Sierra i Fabra, Jordi

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Roja

Páginas:
192

Idioma:
Catalá

Resumen

Forçat per les circumstàncies familiars, l'Òscar ha d'anar a passar l'estiu a casa del seu avi, cosa que no li fa cap il·lusió. Ell és un noi "pijo" de ciutat i la vida del poble no li resulta gens atractiva. A més, està angoixat. No sap si els seus pares acabaran divorciant-se o no. Quan arriba al poble, ja percep el sentiment d'hostilitat dels nois d'allí, que contemplen entre admirats i burletes el "cotxàs de pijo". L'avi és un home sec, de poques paraules, acostumat a viure sol i que a més l'obliga a compartir amb ell tota la feina de la casa. L'Assumpta, el futbol, les golfes, les cartes del pare quan era jove trobades en una capsa, en Tricky i, després d'unes quantes esbatussades, el respecte i l'amistat del Xapa li fan l'estiu molt més passador del que s'imaginava en un principi. I aquell avi... tan eixut i tan tendre! L'estiu acaba amb el gran partit de futbol. No haurà estat un estiu com els altres. L'Òscar s'ha fet gran i ha après a estimar coses que abans desconeixia.
Cubierta

¡Sorpresas!

Ya leo solo (8+)

Autor:
Jordi Sierra i Fabra

Editorial:
SM

Páginas:
206

Idioma:
Castellano

Resumen