Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 3 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

En Max fa màgia amb els nombres

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Pons Roussel Nathalie

Editorial:
Cadí

Colección:
Llegir és viure

Páginas:
36

Idioma:
Catalá

Resumen

En Max és un mag molt original, transforma els nombres en coses d'allò més sorprenents: crancs, conills, cargols, etc. Quin nombre s'amaga dins del cranc? Quin nombre necessites per dibuixar un conill? Els endevines? A la fi, en Max pescarà tots els números: el zero, l'u, el dos, el tres, el quatre, el cinc... i desapareixerà dintre del seu barret de copa. Apunta't a la funció!!!!!
Cubierta

La Serpentina i l ' antiga família

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Pujadó, Miquel

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Sopa De Llibres. Sèrie Verda

Páginas:
176

Idioma:
Catalá

Resumen

Els protagonistes d ' aquesta història són una família de bruixots que, cada vegada que volen fugir dels embolics en què es veuen involucrats, han de fer una gran dormida que dura tres segles. En aquesta aventura, la família es desperta en el món actual i aviat descobreix que aclimatar-se a aquest nou entorn no és gens fàcil. La diversió està servida!
Cubierta

La volta al món en 80 dies

Soy un buen lector (10+)

Autor:
VERNE, JULES

Editorial:
Edicions Bromera, S.L.

Colección:
EL MICALET TEATRE

Páginas:
128

Idioma:
Catalá

Resumen

El cavaller anglés Phileas Fogg aposta amb els amics que és possible fer la volta al món en 80 dies. Per demostrar-ho, emprén un viatge amb el seu criat, però en el camí trobaran molts obstacles que els posaran a prova contínuament i que faran perillar l’èxit de la seua aventura.