Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 2 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Los locos de Villasimplona

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Preussler, Otfried

Editorial:
EDICIONES SM

Colección:
Barco de Vapor Naranja

Páginas:
160

Idioma:
Castellano

Resumen

El cronista Jeremías Punto, nos cuenta la historia de un pueblecito llamado Villasimplona. Éste es un pueblo un tanto especial. Jeremías explicará toda su historia y cómo llega a desaparecer el pueblo por culpa de un perro ratonero.
Cubierta

Nosaltres, els de Vilaximpleta

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Preussler, Otfried

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Naranja

Páginas:
176

Idioma:
Catalá

Resumen

Els habitants de Vilaximpleta eren considerats uns savis a qui tothom podia demanar consell i ajuda. La majoria dels homes de Vilaximpleta van marxar del poble per instal·lar-se en alguna cort o ciutat en qualitat de consellers. En la seva absència, el poble esdevé un caos, de manera que decideixen tornar-ho, oblidar la saviesa i ser babaus perquè ningú no els reclami mai més. Els descendents d'aquests vilaximplets es neguen a continuar sent babaus i decideixen recuperar la fama de savis. A partir d'aquest moment succeeixen un seguit d'històries que posen de manifest l'estupidesa dels vilaximplets. Construeixen un ajuntament triangular, perquè el volen ben original, i s'obliden de fer-hi finestres. Amaguen una campana al fons d'un llac i quan la volen recuperar no la troben. Volen conrear plantes de sal per no haver-ne de comprar i així estalviar diners, però el que cullen són ortigues. Tots els passavolants i rodamóns que arriben a Vilaximpleta els ensarronen tant com poden, fins que finalment els mateixos vilaximplets incendien el poble tot perseguint un gos ratoner, i així es compleix la malastrugança que va pronosticar un vell zíngar sobre la fi de Vilaximpleta.