Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 10 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Bellvitge

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Formosa i Torres, Feliu

Editorial:
CRUÏLLA

Páginas:
16

Idioma:
Catalá

Resumen

Cares i ulls contrasten amb l'uniformisme arquitectònic d'un barri de la rodalia de Barcelona.
Cubierta

El gos poeta

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Bach, Josep-Ramon

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Naranja

Páginas:
112

Idioma:
Catalá

Resumen

Un narrador d'històries, un recol*lector de paraules i un gos poeta, que expressa els seus desigs per mitjà de versos, són els protagonistes d'aquest viatge per una Àfrica especial.
Cubierta

El malefici de la mòmia

Soy un gran lector (12+)

Autor:
McMullan, Kate

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Roja

Páginas:
256

Idioma:
Catalá

Resumen

En Peter i el seu amic Rodent visiten un dia la sala d'art egipci del Museu d'Art Metropolità de la seva ciutat, Nova York. Tot passejant entre els sarcòfags de les mòmies en Peter se sent atret per un en concret, el d'una princesa jove de l'antic Egipte, i fa un petó a la cara pintada de la mòmia. Tot d'una sent un espetec eixordador i una veu li canta en el pensament: "Torna'm el tresor de la meva ànima". De camí cap a casa troben, a l'interior d'un taxi, un gos abandonat. La veu familiar torna a sonar dins el cap d'en Peter i li comunica que el gos l'ajudarà en la seva missió. Però en Peter encara no sap què ha de fer, només sap que disposa de temps fins a la propera lluna plena. De forma sobtada s'esdevenen uns fets força sorprenents: l'herència de la casa d'un familiar desconegut que es diu Taüt de cognom, les condicions per fer-se càrrec de l'herència... En Peter s'adona que la casa, el gos, el sarcòfag i la veu del seu cap tenen una misteriosa relació i espera més detalls per poder acomplir la seva missió. De mica en mica les peces del trencaclosques comencen a encaixar: es tracta de tornar el gat momificat de la princesa a la noia egípcia per tal que la seva ànima pugui reposar en pau. Amb l'ajut del gos, que és l'esperit del faraó i pare de la princesa, i del seu amic Rodent, ho aconseguirà.
Cubierta

El mar en la cocina

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Cano Jauregui, Harkaitz

Editorial:
Macmillan

Páginas:
48

Idioma:
Castellano

Resumen

Cubierta

El misteri de l'Arbre de les Claus

Ya leo solo (8+)

Autor:
Brugarolas i Masllorens, Manuel

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
EL VAIXELL DE VAPOR sèrie BLAVA

Páginas:
128

Idioma:
Catalá

Resumen

L'Àlex i la Bet decideixen ajudar el cavaller Joan Valent a rescatar la princesa dels ulls blaus, que viu presonera al castell del follet Sense Orella. Per fer-ho, han de plantejar al malvat follet una endevinalla que no pugui resoldre. Però el problema és que el follet Sense Orella pot llegir els pensaments de la gent. Com s'ho faran, per vence'l i alliberar la princesa?