Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 4 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Adéu, Flap

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Duran, Montserrat,Pérez, Conxa,Rusiñol, Anna,Vilarrasa, Mariona

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Contes d?en Nic i la Noa

Páginas:
18

Idioma:
Catalá

Resumen

Aquest conte pot ajudar-vos a educar emocionalment l'infant, a partir de la història. És un conte tendre que parla de la mort i facilita que els infants comprenguin que és conseqüència de la vida. S'hi reflecteixen moltes emocions, que cal afrontar i és bo compartir.
Cubierta

El gegant del Pi

Libros para bebés (0+)

Autor:
Varios autores

Editorial:
Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.

Colección:
Ballmanetes

Páginas:
10

Idioma:
Catalá

Resumen

A la col·lecció Ballmanetes hi trobareu les primeres cançons per cantar amb els nens a la falda. A dins el conte a més de la lletra, hi ha també uns petits dibuixets encerclats que són objectes o personatges que es relacionen amb la cançó. D’aquesta manera, passareu una bona estona amb l’infant, mirant el conte, explicant què passa i cantant la cançó. I els nens i les nenes aniran aprenent així, el seu primer vocabulari.
Cubierta

Misteri a Moltmort

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Roca, Elisenda

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Naranja

Páginas:
192

Idioma:
Catalá

Resumen

La Martina, la Daniela i el Joan, juntament amb els seus pares, se'n van de vacances a una masia dels afores de Moltmort. De seguida fan amistat amb l'Adrià, el nét del Frederic, l'amo de la masia on s'han instal·lat, que els porta a visitar el castell del poble. Però la Daniela veu una ombra fantasmagòrica i l'Adrià sent sorolls misteriosos. Per això, juntament amb el Marc i la Julieta, uns amics de l'Adrià, decideixen tornar al castell l'endemà per investigar què passa. El que no s'esperen és que trobaran un passadís subterrani abandonat i una cambra secreta... i que faran un descobriment sorprenent.
Cubierta

Qui canta sos mals espanta

Autor:
Codina i Giol, Daniel

Editorial:
Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A.

Colección:
Ball de Cançons

Páginas:
104

Idioma:
Catalá

Resumen

Vint anys després de la seva primera edició, recuperem aquest recull de cànons. La tria ha estat realitzada tant per la bellesa musical com per l'interès pedagògic. Les peces són adequades per a l'entorn escolar i per a grups corals més formats musicalment. Hi trobareu propostes didàctiques i orientacions per a la direcció