Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 19 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Amunt i avall

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Jeffers, Oliver

Editorial:
Andana Editorial

Colección:
Locomotora

Páginas:
36

Idioma:
Catalá

Resumen

El nen i el pingüí són dos grans amics, fins que un dia el pingüí comença a somiar amb volar. Però ell no escolta els consells del seus amics sobre la impossibilitat d'aconseguir-ho. Aleshores, el pingüí surt a la recerca d'una oportunitat per aconseguir el seu somni. Però, és en realitat volar el seu somni? O tal vegada la seua felicitat està en un altre lloc? Una història commovedora sobre l'amistat i la lluita pels teus somnis. Un nou llibre del guardonat Oliver Jeffers.
Cubierta

Atrapat

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Jeffers, Oliver

Editorial:
Andana Editorial

Colección:
Locomotora

Páginas:
32

Idioma:
Catalá

Resumen

Un inesperat caos es produeix quan l'estel d'un nen es queda atrapat dalt d'un arbre. Un album il·lustrat ple d'humor de l'exitós autor i il·lustrador Oliver Jeffers.

L'estel de Floyd es queda atrapat en un arbre. Així que decideix llançar la seua sabata per fer-lo caure, però també es queda atrapada. Aleshores li llança, l'altra sabata que també quedarà atrapada amb... una escala, una galleda de pintura, la pica de la cuina, un orangutan i una balena, entre altres coses! Acosenguirà Floyd recuperar el seu estel?
Un llibre divertit amb una meravellosa sorpresa final.
Cubierta

El chico que nadaba con pirañas

Soy un buen lector (10+)

Autor:
David Almond

Editorial:
Editorial Bambú

Páginas:
232

Idioma:
Castellano

Resumen

Tras el cierre de los Astilleros Simpson, el tío Ernie se queda sin trabajo, pero pronto se le ocurre una idea para seguir ganándose el pan: convertirá su casa en una fábrica de enlatar pescado. Y así se pone a soldar, doblar, llenar y precintar latas. A Stan, el sobrino de Ernie, no le gusta nada esa nueva vida de estrés y ruidos y decide escapar con una compañía de feria ambulante que se ha instalado en el pueblo. Ese viaje le va a cambiar la vida, y además conocerá al gran Pancho Pirelli: ¡el hombre que nada con las pirañas!
Cubierta

El cor i la botella

Autor:
Jeffers, Oliver

Editorial:
Andana Editorial

Colección:
Àlbums Locomotora

Páginas:
32

Idioma:
Catalá

Resumen

Hi havia una vegada una nena que tenia el cap ple de curiositat per totes les meravelles del món. Però, un dia es va produir un fet inesperat que la va fer sentir insegura, i va decidir que el millor que podia fer era guardar el seu cor en un lloc segur, a dins d'una botella. Va passar el temps, i un bon dia va decidir que volia recuperar-lo. Podrà trobar la forma de recuperar de nou el seu cor?

Un altre gran llibre d'Oliver Jeffers, bellament il·lustrat i amb un gran missatge. Excel·lent per ajudar els nens a entendre la pèrdua d'un ésser estimat.
Cubierta

El dia que les ceres de colors van dir prou

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Daywalt, Drew

Editorial:
Andana Editorial

Colección:
Álbums Locomotora

Páginas:
34

Idioma:
Catalá

Resumen

El dia que les ceres de colors van dir prou és una invitació a la creativitat, a mirar el món d’una manera diferent, més enllà de la gama de colors que ens brinda la natura.

Ha esclatat la revolució a la capsa de ceres d’en Duncan. La vermella es queixa d’explotació laboral; la blanca creu que li fan el buit; la negra pateix una crisi d’identitat; i les ceres groga i taronja han signat una pau armada, enfrontades per quin és el color del Sol. Així no hi ha manera! En Duncan vol pintar allò que li agrada però també vol que les seves ceres de colors estiguin contentes.