Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 9 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Contrasenya CUL

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Alibés, Maria Dolors

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Naranja

Páginas:
112

Idioma:
Catalá

Resumen

Aquesta és la història de tres joves que han de començar a guanyar-se la vida. Tots tres emprenen el seu camí sense estalviar-se peripècies, i moltes vegades han de pronunciar la contrasenya familiar i... continuar endavant.
Cubierta

El Mag del Frac

Ya leo solo (8+)

Autor:
Fonalleras, Josep M.

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Azul

Páginas:
64

Idioma:
Catalá

Resumen

La Bet Cacauet, la Clara Correcuita i en Lluc Micaporuc viuen a Torrelila, un poble de pagès que ha desaparegut per culpa d'un gegant golafre, el senyor Endrapatot. S'ha menjat totes les cases, els carrers i la torre del poble, i ara està empatxat al llit d'un hospital. Com cada any, el dia de la festa major del poble arriba el Mag del Drac per fer jocs de màgia. Aquest any, la Bet, la Clara i en Lluc li demanen si pot fer aparèixer el seu poble. El mag no es concentra prou i treu del barret un poble de marina, amb platja, barques de pescadors, peixos, calamars, però sense torre. Els habitants no s'acostumen al nou poble. Passen els mesos i cada vegada troben a faltar més el seu poble de muntanya. Fins que un dia a la Clara se li acut una idea: fer que el senyor Endrapatot es torni a menjar el poble. El gegant queda molt tip i satisfet, i cau adormit al camp. Llavors arriba un cotxe vell amb el Mag del Frac perquè torna a ser festa major i, com cada any, arriba per fer jocs de màgia. Aquesta vegada s'hi esforça més i fa que aparegui de nou el poble de Torrelila tal com era abans. També s'encarrega de fer encongir el gegant i se l'emporta del poble abans que es desperti i torni a fer de les seves.
Cubierta

El meu carrer

Ya leo solo (8+)

Autor:
Romaní, Bernat

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Naranja

Páginas:
112

Idioma:
Catalá

Resumen

La Mònica i en Luka són companys de classe. Uns companys que pràcticament no es parlen. El fet de viure al mateix carrer, però, els obligarà a fer un treball plegats. A poc a poc la relació entre ells canviarà i els portarà molt lluny, des de quedar tancats en un refugi de la guerra civil fins a descobrir la identitat d'un esquelet que s'ha trobat fent unes obres al seu carrer.
Cubierta

El rei Carnestoltes

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Font i Ferré, Núria

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Vull llegir!

Páginas:
16

Idioma:
Catalá

Resumen

En un país llunyà hi passen moltes desgràcies. Tothom creu que és per culpa del rei, que és un dèspota, i per això decideixen canviar-lo per un de just. A partir de llavors, en aquell país hi regna el benestar. I per celebrar que van fer fora el rei i que així es van acabar tots els mals, cada any fan una festa: la gent es disfressen, i canten i ballen durant una setmana, i es burlen d'un ninot de palla molt lleig vestit de rei, que anomenen "el rei Carnestoltes" i que cremen l'últim dia de la festa en una foguera.
Cubierta

Els homes de les cadires

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Sierra i Fabra, Jordi

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Roja

Páginas:
192

Idioma:
Catalá

Resumen

Set homes vestits de negre duen cadascun una cadira. Està a punt de passar una desgràcia. Ningú no veu els homes llevat d'en Sergi, el protagonista de la novel·la, que intenta resoldre l'enigma que s'amaga darrere aquestes visions.