Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 6 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Crispetes per la Norma Schweizer

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Pons i Clar, Pere

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Roja

Páginas:
160

Idioma:
Catalá

Resumen

La Mireia és una alumna exemplar de primer de secundària, té dotze anys i està enamorada d'un company d'escola. La Maria és la seva millor amiga de classe, on arriba una alumna nova: la Norma Schweizer. Aquesta noia, filla de pare alemany i mare catalana, aviat inicia una bona amistat amb les dues noies que va creixent dia a dia. La Norma, que posseeix una manera especial de contemplar el món, els ensenya coses d'Alemanya i els parla de llibres. La relació es fa tan profunda que un dia la Mireia promet a la Norma que li farà costat sempre, passi el que passi, i així ho haurà de fer. Un dia, la Norma es fa un petit tall al laboratori amb un tub d'assaig i reacciona d'una manera molt agressiva, però al final confessa a la Mireia que té els anticossos de la sida. La Mireia, tot guardant el secret, comença a investigar què és la sida i comprèn millor el problema de la seva amiga. Els pares de l'escola, en assabentar-se'n, s'impliquen ràpidament en el tema: uns quants desitgen que la Norma abandoni l'escola; d'altres, com els pares de la Mireia i de la Maria, defensen que la noia continuï a l'escola. L'alumnat, mica en mica i engrescats per la Mireia, comença a mobilitzar-se en la defensa dels drets de la Norma, de la mateixa manera que alguns professors de l'escola. Finalment, venç la causa noble i la Norma pot tornar a l'escola amb normalitat.
Cubierta

Dicho y hecho

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Salvà Ribas, Francesc

Editorial:
Editorial Bruño

Colección:
Castellano - Bruño - Chiquicuentos

Páginas:
32

Idioma:
Castellano

Resumen

¿Cambiarías un libro por una brújula? ¿Y una brújula por un renacuajo? ¿Y un renacuajo por...? Pues... ¡dicho y hecho!
Cubierta

El vescomte minvant

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Dalmases, Antoni

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Barco de Vapor Naranja

Páginas:
128

Idioma:
Catalá

Resumen

Berenguer de Ferragut és un vescomte rondinaire que no arriba a fer un pam d'alçada, perquè, fa vuit-cents anys, va ser víctima d'un encanteri que fa que s'encongeixi cada cop que s'enfada. Un dia es presenta a casa d'un escriptor perquè vol que expliqui la seva estranya història, i li fa passar els dos dies més esbojarrats, ximples i divertits de la seva vida.
Cubierta

El vizconde menguante

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Dalmases, Antoni

Editorial:
EDICIONES SM

Colección:
Barco de Vapor Naranja

Páginas:
126

Idioma:
Castellano

Resumen

El vizconde Berenguer de Ferragut, señor de Vilaferma y Terraplana, fue víctima de un encantamiento hace casi ochocientos años. El resultado es que, en la actualidad, sólo llega a un palmo de estatura y, claro, ¡tiene un humor de perros!
Cubierta

En Pere sense por

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Anònim,

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Vull llegir!

Páginas:
16

Idioma:
Catalá

Resumen

En Pere és un noi molt valent que no coneix la por. Per això, un dia marxa de casa per anar-la a buscar. Però tot i que troba un fantasma en un casalot abandonat i que s'enfronta amb uns gegants malvats, no descobreix la por. Finalment es casa amb la filla del rei, i ella té una idea: una nit, mentre en Pere dorm, li tira un got d'aigua glaçada a la cara. El noi té un ensurt tan gran que es posa a tremolar de por. Gràcies a la princesa, en Pere ja sap què és la por!