Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 630 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

650 puntades

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Pasqual, Gemma

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Antaviana - Antaviana Blava

Páginas:
128

Idioma:
Catalá

Resumen

650 puntades són les que calen per cosir una pilota com la que han regalat a la Shakira pel seu aniversari. Una pilota perfecta, feta a mà i amb una característica especial: sis puntades en forma de creu per fora. Els records més amagats de la Shakira afloren de sobte, i la noia fa un viatge al món del passat, un viatge de 6.700 quilòmetres, que és exactament la distància que hi ha entre el Pakistan, el país on va néixer, i Barcelona, la ciutat on viu. Recorda els anys que cosia pilotes clandestinament en una fàbrica, que desitjava tenir una família i aprendre de llegir i escriure, els anys que compartia un somni amb les companyes i els companys: ser fitxats per a l ' equip de futbol Sialkot Blue i, així, poder sortir d ' aquelles quatre parets on eren tancats. Un somni molt gran, però és que, a part de cosir pilotes, en aquell taller no tenien cap altra cosa a fer que bastir d ' imaginació i de fantasia les seves míseres vides.
Cubierta

Història de Catalunya per a joves (...i no tan joves)

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Museu d ' Història de Catalunya

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Materials Educatius - Diccionaris / Atles

Páginas:
176

Idioma:
Catalá

Resumen

El Museu d'Història de Catalunya i Editorial Barcanova han concebut aquest llibre d'Història de Catalunya per a joves (...i no tan joves) com una primera aproximació al coneixement del nostre passat. Sense fer-ne una obra exhaustiva, s'hi repassen els moments cabdals i les transformacions socials que s'han succeït, amb la voluntat que ens ajudin no solament a conèixer allò que ens ha conformat com a poble, sinó també el nostre present. S'ha esmerçat el màxim esforç a fer-la entenedora, pràctica i plena de detalls que poden ajudar a trobar aquell àmbit d'interès per al lector jove... i no tan jove. A més del relat històric corresponent a cada època, també hi podreu trobar espais dedicats als infants, als documents i a la música del moment, a la dona, als personatges clau, a la ciència i a la tecnologia, a la cultura i a altres propostes, com ara visites als espais històrics, receptes d'època o l'apartat «Fem d'historiadors», que convida el lector a aproximar-se a la investigació del nostre passat. L'estructura per capítols del llibre es correspon amb l'estructura per sales del museu, amb l'objectiu, si escau, de facilitar la visita a aquest espai.
Cubierta

El detectiu La Piste i el cas dels pastissers de Chantilly

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Sualdea, Esther

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Sopa De Llibres. Sèrie Verda

Páginas:
144

Idioma:
Catalá

Resumen

Els habitants de Chantilly sempre estan de bon humor. No els veureu mai enfadats ni els sentireu dir una paraula més alta que l'altra. I és que en aquesta bonica vila del nord de França s ' elaboren els millors pastissos del món! De xocolata i taronja, de formatge i gerds, de llimona i merenga. Les seves creacions són sol·licitades per reis, reines, prínceps, princeses i nobles de tots els racons de França. Però un bon dia desapareixen tots els pastissers del poble, i els habitants de Chantilly comencen a experimentar reaccions desconegudes: enuigs, continus i divertits oblits… Desesperat, l ' alcalde de la vila decideix contractar els serveis d ' un detectiu molt peculiar: en François La Piste.
Cubierta

El lladre de paraules

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Iglesias, Carlota;Ribas, Àngels

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Sopa De Contes - Temps A L ' Escola

Páginas:
36

Idioma:
Catalá

Resumen

Diuen que el lladre ha tornat a les Terres de Llevant, perquè al poble de Xerra-que-xerra les paraules comencen a emmudir. Per resoldre l ' enigma, l ' Abril i en Julià hauran de prendre una decisió difícil.
Cubierta

The Sant Jordi Activity Book

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Cirera, Carlota

Editorial:
BARCANOVA

Colección:
Llibres Infantils I Juvenils - Diversos

Páginas:
116

Idioma:
Catalá

Resumen

48 pages with plenty of exciting fun activities: writing, drawing, coloring, pasting and playing, all in celebration of a very special event: Sant Jordi ' s Day. With characters from the legend, a flower stall and book stall, roses and mandalas, all in pasteboard to color and cut out. With lots of fun activities such as: riddles, word searches, sudokus, mazes, crafts, mandalas, drawings to identify differences, recipes… and many other pastimes. With stick-ons.