Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 166 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

La Petita Messi i el seu estimat oncle

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Lindenbaum, Pia

Editorial:
Takatuka

Páginas:
36

Idioma:
Catalá

Resumen

La Petita Messi n’està molt, del seu oncle Tomàs. Van a berenar, a la piscina i es diverteixen plegats. Però un bon dia, el Lourenço apareix a la cuina de l’oncle. A la Petita Messi no li fa cap gràcia: per què no se’n va a casa seva? Però el Lourenço no pensa marxar així com així. La Petita Messi està gelosa!
Cubierta

La Pequeña Messi y su querido tío

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Lindenbaum, Pia

Editorial:
Takatuka

Páginas:
36

Idioma:
Castellano

Resumen

La Pequeña Messi adora su querido tío Tomás. Van a merendar, a la piscina y se divierten juntos. Pero un buen día aparece Lourenço en la cocina del tío. A la Pequeña Messi no le hace ni pizca de gracia: ¿por qué no se va a su casa? Pero Lourenço no piensa desaparecer así. ¡La Pequeña Messi está celosa!
Cubierta

L'abella de més

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Pi Andreu, Andrés

Editorial:
Takatuka

Páginas:
32

Idioma:
Catalá

Resumen

Al rusc s’ha armat un gran rebombori. Cada dia sembla que hi ha menys espai disponible. Una comissió d’abelles arriba a la conclusió que hi ha una abella de més. Les sospites planen sobre totes les abelles del rusc, però cap hipòtesi sobre com deu ser aquesta abella forana porta a un resultat concret, així que les abelles reunides en assemblea decideixen donar una solució solidària a aquesta falta d’espai.
Cubierta

L'abominable llop amable

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Benlebègue

Editorial:
Takatuka

Páginas:
32

Idioma:
Catalá

Resumen

I si el llop no fos tan dolent com diuen? En format de còmic i amb un llenguatge fresc i atrevit, BenLebègue revisa, reescriu i actualitza sis contes populars que tenen de protagonista un llop per tal d’intentar posar al seu lloc la veritat sobre aquest personatge tan desprestigiat en els nostres contes. Unes històries divertides, que faran riure igual els petits i els grans, amb una lectura nova i actual de contes com «La Caputxeta Vermella», «Els tres porquets», etc.
Cubierta

Las lágrimas de Caperucita

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Hanika, Beate Teresa

Editorial:
Takatuka

Páginas:
178

Idioma:
Castellano

Resumen

Él la llama Caperucita Roja cuando la ve bajar por la cuesta con una cesta en el manillar de la bicicleta. Caperucita Roja, porque el vino y la comida que lleva en la cesta son para el abuelo que simula encontrarse solo. Caperucita Roja, porque el camino que sale del bosque es oscuro y pedregoso. Caperucita Roja, porque hace tiempo que está en manos del lobo... Beate Teresa Hanika relata con tacto y sensibilidad la historia de una chica que atraviesa una situación muy difícil. Pero también es la historia de una amistad tan grande como el ancho cielo y de un primer amor tan tierno y delicado como los copos de nieve.