Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 167 resultados con los criterios seleccionados

Cubierta

Rojo. Historia de una cera de colores

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Michael Hall

Editorial:
Takatuka

Páginas:
48

Idioma:
Castellano

Resumen

Rojo es una cera de color azul con una etiqueta donde pone «rojo». Su maestro intenta ayudarla a pintar de color rojo (¡vamos a pintar fresas!), su madre intenta ayudarla a ser de color rojo enviándola a jugar con una compañera de color amarillo (¡Id a pintar una bonita naranja!), y las tijeras intentan ayudarla a ser de color rojo cortando un poco la etiqueta para que pueda respirar con más libertad. Pero Rojo no es feliz.
Cubierta

Tota la gent del món! Vides de tots colors

Empiezo a leer (6+)

Autor:
Anja Tuckermann

Editorial:
Takatuka

Páginas:
40

Idioma:
Catalá

Resumen

Totes les persones descendim dels nostres avantpassats africans i, per tant, som el fruit de múltiples moviments migratoris. Des de sempre els éssers humans s'han vist empesos a traslladar-se per motius molt diferents: pel desig de conèixer llocs nous, per amor, per compartir sabers o habilitats o per fugir de la fam, la guerra o la persecució. Així s'han anat formant les diferents cultures i així s'han anat constituint les nostres societats multiculturals actuals.
Cubierta

Els meus trucs per sobreviure a la classe de natació

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Samson, Gideon

Editorial:
Takatuka

Páginas:
144

Idioma:
Catalá

Resumen

Els dijous són el pitjor dia de la setmana per a en Gied. Perquè els dijous té classe de natació a l’escola i no hi ha res més horrorós que això. Llançar-se de cap, fer la bicicleta, nedar vestit... A en Gied li toquen aquests turments una setmana sí i l’altra també. I per saltar-se la classe de natació, ha pensat fins a setanta trucs com, per exemple, tancar-se al lavabo quan arriba l’autocar que els porta a la piscina.

El problema és que els trucs no es poden repetir, i n’hi ha alguns que són difícils de portar a la pràctica. Per sort, en Gied també té l’ajut del senyor dels coloms. Quan l’autocar de natació passa per davant de la plaça, el veu assegut al banc, a tocar de l’estany. I, malgrat que el senyor no ho sap, la seva presència ajuda en Gied a sobreviure a la classe de natació. Una setmana sí i l’altra també. Però, en començar el curs, el senyor dels coloms ja no és al seu banc de sempre, i en Gied decideix anar a buscar-lo per evitar que la classe de natació i tot el curs esdevinguin un desastre.
Cubierta

Mis trucos para sobrevivir a la clase de natación

Soy un buen lector (10+)

Autor:
Samson, Gideon

Editorial:
Takatuka

Páginas:
156

Idioma:
Castellano

Resumen

El jueves es el peor día de la semana para Gid. Porque los jueves tiene clase de natación en el colegio y no hay nada más horrible que eso. Tirarse de cabeza, hacer la bicicleta, nadar con la ropa puesta... Gid tiene que pasar por ese suplicio una semana sí y otra también. Para saltarse la clase de natación, Gid ha ideado hasta setenta trucos, como encerrarse en el lavabo cuando llega el autocar que los lleva a la piscina. El problema es que los trucos no se pueden repetir, y algunos son difíciles de poner en práctica. Por suerte, Gid cuenta además con la ayuda del señor de las palomas. Cuando el autocar de natación pasa por delante de la plaza, lo ve sentado en su banco junto al estanque. Y aunque el señor no lo sabe, su presencia ayuda a Gid a sobrevivir a la clase de natación. Una semana sí y otra también. Pero, al comenzar el nuevo curso, el señor de las palomas ya no está en su banco de siempre, y Gid decide ir a buscarlo para evitar que la clase de natación y todo el curso se conviertan en un desastre.
Cubierta

Els óssos amics

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Müller, Hildegard

Editorial:
Takatuka

Páginas:
40

Idioma:
Catalá

Resumen

El Punxegut, el Corbatetes i el Morrut són tres amics inseparables. Cada dia comparteixen jocs i recorren el bosc buscant mel. Fins que un dia el Punxegut troba una cosa molt especial que no vol compartir: un magnífic patinet vermell. Al damunt del patinet se sent diferent. Li canvien el posat i també els costums. Ja no té les ganes de jugar amb els seus amics que tenia ni de recórrer el bosc amb ells buscant mel. Sembla que l’esperen una pila d’aventures amb el patinet, però arriba un dia que el patinet es trenca. El Punxegut queda ben trist i compungit, ara bé, de seguida els seus amics s’ofereixen a fer-li un cop de mà per arreglar-lo, i entre tots tres el deixen com si fos nou de trinca.