Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaBalla, Tània

Título
Balla, Tània

Editorial

Colección

Idioma
Catalá

Nº de páginas
36

Publicación

Palabras clave
ARTE/NIÑOS/DIVULGACION

ISBN/EAN
978-84-8488-033-2 / 9788484880332

Sinopsis:

La Tània adora el ballet per damunt de tot a la terra. Quan l'Elisa, la se va germana gran, practica les posicions -primera, segona, tercera - o executa gràcils moviments i jetés per tot el saló, la Tània la segueix imitant-ne els moviments.
Però la seva mare creu que encara és molt petita per anar a l'acadèmia. Fins que una nit, en acabar la funció de ballet de l'Elisa, la Tània es posa el tutú i comença a ballar davant l'admiració i sorpresa de tota la família. I, és clar, la seva mare canvia d'opinió i l'envia a l'acadèmia.
Les delicades aquarel·les de Satomi Ichikawa capten, amb elegància i humor, l'encant i la passió que la petita Tània posa en tots els seus passos. Un bell relat que arribarà al cor de tots els qui estimen la dansa.
La imaginació de l'escriptora i il·lustradora Satomi Ichikawa és tan fèrtil i variada com les aventures que sap crear per als seus personatges. Nascuda al Japó, es va traslladar de molt jove a París, on fa quasi deu anys que viu. Els seus personatges estan plens de vida, especialment la múrria Tània, que mitjançant el seu periple pel món del ballet aconsegueix dansar al cor dels lectors més joves.
Patricia Lee Gauch, que també fou fa temps una petita ballarina, volia crear un personatge que pogués estimar qualsevol futura ballarina o ballarí. Directora editorial de Philomel Books, va escriure aquest conte expressament per a Ichikawa, gran apassionada, com ella, del ballet.


   Otros libros de este autor

La Tània, primera ballarina a l'Aneguet Lleig

Tanya y las zapatillas rojas

Visca, Tània

Baila, Tanya

La Tània i les sabatilles de ballet vermelles