Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lectura



Coses que fan por

Título
Coses que fan por

Editorial

Colección

Idioma
Catalá

Nº de páginas
36

Publicación

Palabras clave
CUENTOS/FANTASÍAS/MIEDO

ISBN/EAN
978-84-8488-158-2 / 9788484881582

Sinopsis:

Pendent avall, amb patins i sense frens
Una abraçada indesitjable
Trepitjar descalç quelcom tovet

Quines coses et fan por? Moltes coses fan por, però tal i com t'ho expliquen Florence Parry Heide i Jules Feiffer també poden ser molt divertides. Escenes de situacions reals, incidents espantosos que es tornen ridículs, cada un de nosaltres pot identificar-se amb el nen-gran de Coses que fan por.
Aquest llibre demostra a nens i joves que si bé certes "coses" poden semblar horroroses, realment no hi ha res a témer. Amb il·lustracions atractives i historietes expressives, l'autora parla de les vivències temoroses que experimenten els nens.
Un llibre apropiat per a nens de totes les edats i per als pares que desitgen conversar sobre les pors que amaguen els seus fills.
Florence Parry Heide, autora de més de cinquanta llibres per a nens sobre Coses que fan por, diu: "El que de veritat m'espantava de petita era no aprendre a ser adulta i, de fet, no ho he après". Florence Parry Heide viu a Wisconsin.
Jules Feiffer, guanyador del premi Pulitzer, és un reconegut autor de còmics i llibres per a nens.
"M'encantaria haver-lo escrit jo, i ho hagués fet si no fos perquè la Florence em va voler pegar per a què no ho fes". Jules Feiffer viu entre Nueva York i Martha's Vineyard.


   Otros libros de este autor

Tristán encoge

Tristán encoge

¡Qué horror!