Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaL'Anton i els dracs

Título
L'Anton i els dracs

Editorial

Colección

Idioma
Catalá

Nº de páginas
44

Publicación

Palabras clave
ARTE/NIÑOS/DIVULGACION

ISBN/EAN
978-84-8488-002-8 / 9788484880028

Sinopsis:

L'Anton i el seu pare són a la platja de Sitges, un poble costaner del Garraf molt a prop de Barcelona, i fan castells de sorra. Són gairebé tan bonics com les cases que va fer l'arquitecte Gaudí a Barcelona! Li agrada Gaudí, al pare?, es demana l'Anton. Qui era? Parla-me'n!. I de les seves cases!
Gaudí no només va construir cases, també va fer palaus, esglésies i parcs. Cada nova obra que construïa era més notable que l'anterior. Els seus edificis no s'assemblen a cap altre. Són seus i ben seus! Alguns pensen que són bonics, d'altres diuen qué són lletjos. Però tothom coincideix en una cosa: són... notables. Va construir castells de faula i va posar dracs i caps de serps cí per allà. L'Anton i el seu pare passegen per la ciutat de Barcelona i observen tots els seus edificis: escatosos, florits, plens de lluïssors, salvatges com els dracs...
Sí, la veritat és que Gaudí ha inspirat Annika Holm i Fibben Hald a l'hora d'escriure aquest llibre fabulós. Un llibre que és un autèntic viatge artístic per Barcelona i alhora un viatge d'encanteri per la terra de la fantasia!


   Otros libros de este autor

Antón y los dragones