Leoteca - Parte de Smartick

< Volver

Oliver Twist

Autor: Dickens, Charles

Ilustrador: Armiño, Mónica

  • 4.75
  • número de votos: 4

" Oliver Twist " és la segona novel·la de l'escriptor anglés Charles Dickens, el qual la va iniciar en 1837, quan a penes tenia vint-i-cinc anys. Es tracta d'una obra nova en la literatura anglesa pel fet de ser una novel·la de realisme social que té com a protagonista un xiquet.

" Oliver Twist " és una novel·la que no pot faltar en cap biblioteca. La poden llegir lectors de qualsevol edat i de qualsevol lloc, perquè el tema que planteja sobrepassa les fronteres del temps i de l'espai: el de la persona que lluita per sobreviure i trobar el seu lloc en la societat o, el que és el mateix, la lluita del dèbil contra el fort, del bé contra el mal. Per això, aquesta obra no és d'ahir ni de hui, sinó de sempre.

La novel·la és una traducció i adaptació de l'original anglés. Alguns dels capítols s'han simplificat, a fi que una creació tan extensa com aquesta cabera en el marc reduït d'aquestes pàgines; però és important ressaltar que no s'han alterat en absolut ni l'argument ni el sentit últim de l'obra.

Comentarios destacados

Niño/a

ES TRISTE

Tutor/a

es muy bueno y lo recomiendo a todos

Niño/a

Es un libro muy divertido e interesante. Me ha encantado