Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaQuè li passa a aquest nen?

Título
Què li passa a aquest nen?

Editorial

Colección

Idioma
Catalá

Nº de páginas
96

Publicación

Palabras clave
NIÑOS/NO QUIEREN/ COLE

ISBN/EAN
978-84-8488-204-6 / 9788484882046

Sinopsis:

Com s'explica a un nen que el seu germà té la síndrome de Down?
Amb quines paraules fem entendre a un nen què és la paràlisi cerebral?
Com aconseguim que els més petits acceptin que a un nen amb autisme no el renyin si es porta malament?

Si per als adults ja és difícil d'entendre-ho i acceptar-ho, com fer-ho fàcil per als més petits?

Què li passa a aquest nen? és un llibre-guia especialment indicat per als pares, mestres, cuidadors i totes aquelles persones que han de tractar amb nens que viuen de prop una discapacitat en germans, amics o companys d'escola. El llibre es molt il·lustratiu per a grans i petits i fa comprensibles i més entenedors els límits i els comportaments d'altres nens amb discapacitats.

UN LLIBRE PER A NENS, SENSE INFANTILISMES

El llibre té com a principal virtut un llenguatge molt clar, amb paraules directes, sense eufemismes. Què li passa a aquest nen? repassa amb dibuixos, historietes i textos senzills què són les discapacitats, les causes que les provoquen, la diferència entre les discapacitats físiques, intel·lectuals i sensorials i d'altres malalties com l'epilèpsia, la diabetis o la hiperactivitat. Problemes de salut que provoquen alteracions del comportament i dels costums socials i que no són fàcils d'explicar amb simplicitat.

El llibre està especialment indicat per a adults que tractin amb germans de nens amb discapacitats o nens que, per relació familiar, d'amistat o qualsevol altre vincle social s'hi relacionin. El seu format, aparentment de llibre infantil, ajuda als més petits a compartir la seva lectura i els dibuixos amb els més grans.
És un llibre especialment útil i innovador perquè no només explica què són les discapacitats, sinó que també fa l'esforç d'interpretar els sentiments, comportaments i emocions dels qui les pateixen.


   Otros libros de este autor

¿Qué le pasa a este niño?

Vamos de paseo