Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaSe encontraron 13 libros con las palabras:"cor de mare"

Cubierta

Cor de mare

Autor:
Minhos Martins, Isabel

Editorial:
Libros del Zorro Rojo

Colección:
ÁLBUMES ILUSTRADOS

Páginas:
28

Idioma:
Catalá

Resumen

Isabel Minhós logra, con metáforas sencillas, hacer una descripción bella y certera sobre las emociones que despierta la maternidad. Descripciones y sentimientos que encuentran un espejo en los colores planos y brillantes de Bernardo Carvalho, quien refleja con sus ilustraciones la intensidad de la obra. La cadencia de su estilo promete una lectura acompasada y musical, y crea con sus frases un universo cercano, pequeño e íntimo… como el que nace cada vez que una madre está con su hijo.
Cubierta

Balla, Tània

Autor:
GAUCH, PATRICIA LEE

Editorial:
RBA Serres

Colección:
MIRA Y APRENDE

Páginas:
36

Idioma:
Catalá

Resumen

La Tània adora el ballet per damunt de tot a la terra. Quan l'Elisa, la se va germana gran, practica les posicions -primera, segona, tercera - o executa gràcils moviments i jetés per tot el saló, la Tània la segueix imitant-ne els moviments.
Però la seva mare creu que encara és molt petita per anar a l'acadèmia. Fins que una nit, en acabar la funció de ballet de l'Elisa, la Tània es posa el tutú i comença a ballar davant l'admiració i sorpresa de tota la família. I, és clar, la seva mare canvia d'opinió i l'envia a l'acadèmia.
Les delicades aquarel·les de Satomi Ichikawa capten, amb elegància i humor, l'encant i la passió que la petita Tània posa en tots els seus passos. Un bell relat que arribarà al cor de tots els qui estimen la dansa.
La imaginació de l'escriptora i il·lustradora Satomi Ichikawa és tan fèrtil i variada com les aventures que sap crear per als seus personatges. Nascuda al Japó, es va traslladar de molt jove a París, on fa quasi deu anys que viu. Els seus personatges estan plens de vida, especialment la múrria Tània, que mitjançant el seu periple pel món del ballet aconsegueix dansar al cor dels lectors més joves.
Patricia Lee Gauch, que també fou fa temps una petita ballarina, volia crear un personatge que pogués estimar qualsevol futura ballarina o ballarí. Directora editorial de Philomel Books, va escriure aquest conte expressament per a Ichikawa, gran apassionada, com ella, del ballet.
Cubierta

L ' Aladern salvatge

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Espluga, Maria

Editorial:
BARCANOVA

Páginas:
128

Idioma:
Catalá

Resumen

L’Aladern i la Dolina, la seva germana, són fills de la muntanya. Viuen al Niu d’Àligues, com en diuen ells, i han tingut una infantesa feliç. Lliures, corren i cacen amb el seu amic Càdec pels barrancs i les tarteres, neden al riu i s’orienten amb el cel estrellat. La seva és una terra de gent senzilla, de llamps i de pedres, d’olor de farigola i de troncs socarrats. La vida, però, canvia, i d’ençà de la mort de la seva mare i de la marxa del seu pare Llop, un neguit cada vegada més fort rosega el cor de l’Aladern. Amb quinze anys, l’Aladern se sent sol i perdut, i no sap quin és el seu camí. Un dia decideix provar si allò que busca ho pot trobar en la màgia, i sense dir-ho a ningú, l’Aladern entra a la cova de l’Argelaga.
Cubierta

La memòria dels éssers perduts

Soy un gran lector (12+)

Autor:
Sierra i Fabra, Jordi

Editorial:
CRUÏLLA

Colección:
Gran angular

Páginas:
224

Idioma:
Catalá

Resumen

L'Estela es troba en un moment fantàstic: les coses li van força bé i, a més, la seva relació amb en Miquel ja és coneguda i acceptada per la família. En aquest panorama de plàcid, es produeix un fet que la neguiteja: té la impressió que una dona la segueix. A poc a poc la sensació es transforma en certesa, i finalment la dona aconsegueix acostar-se a l'Estela i parlar-li. Emocionada, la dona li explica que és filla de la seva germana, una noia que va ser assassinada juntament amb el seu company i el seu germà pels militars argentins a causa de les seves activitats polítiques. En ser detinguda, la noia estava embarassada, i van esperar fins al part; després la criatura va ser adoptada per un militar, que és el seu pare actual. L'Estela acull amb una radical incredulitat aquesta informació sobre la seva pròpia vida, que dins aleshores ha transcorregut tan normalment; no vol creure la dona malgrat la coherència de la seva versió i una fotografia de la seva mare, a qui s'assembla de manera sorprenent. Superada la reacció inicial, el cor de l'Estela li diu que ha d'investigar sobre aquest passat del qual els seus pares no li han volgut parlar mai. El desig de trobar la veritat sobre ella mateixa la portarà a conèixer a fons el fenomen de les desaparicions a l'Argentina i a saber que, efectivament, tant ella com la seva germana són filles de desapareguts.
Cubierta

El dia que vas néixer

Leo con mis padres (3+)

Autor:
Robie H. Harris

Editorial:
RBA Serres

Colección:
MIRA Y APRENDE

Páginas:
28

Idioma:
Catalá

Resumen

El dia que vas néixer narra les primeres hores de la vida d'un bebè. "No oblidaré mai el moment en què vas néixer... Vas arribar de cop. Una persona completament nova, el nostre bebè! Et vam observar tota sencera i només veure't vam estimar-te amb tot el nostre cor". Així, la mare de la nena que acaba de néixer és qui millor pot explicar com van transcórrer les primeres vint-i-quatre hores de la seva filla, des del moment de donar a llum, com treballaven les mans experimentades de la llevadora, passant pel primer crit, fins al moment d'adormir-se per primera vegada entre els petons i les carícies dels seus pares. Un altre dels aspectes que analitza el llibre és com es desenvolupa la feina del metge i la de la llevadora immediatament després d'un part.

Els dibuixos realitzats per Michael Emberley amb llapis i pastel il·lustren perfectament tots els trets, tots els moviments que fa un bebè en el moment de néixer, com plora, com badalla, fins i tot com mama. Les il·lustracions també reflecteixen la reacció entusiasta dels pares en tocar el bebè per primera vegada. "Et vaig mirar arronsadeta entre el teu pare i jo i us vaig fer un petó a tots. Només tenies un dia d'edat, però ja no em semblaves tan nova. Tenia la sensació que et coneixia de tota la vida." És un dia feliç" -vaig xiuxiuejar-te."

Robie H. Harris ha escrit diversos llibres per a nens i nenes i és conferenciant sobre temes infantils.