Buscador

Búsqueda avanzada
¡Quiero leer un rato! ¡Con book-trailer ! ¡Con vídeos! ¡Con audios!
¡Seleccionados por Leoteca! ¡Muestra del Libro! Con guía de lecturaBona nit

Libros para bebés (0+)

Título
Bona nit

Ilustrador

Editorial

Colección

Idioma
Catalá

Nº de páginas
28

Publicación

Palabras clave
ANTES/DE DORMIR

ISBN/EAN
978-84-8488-196-4 / 9788484881964

Sinopsis:

És l'hora de sopar d'una nena, després tocarà el ritual del bany; entre jocs, la seva mare la prepara per anar a dormir com els seus peluixos preferits, però ella no està llesta per descansar del tot. L'autora, en una entrevista ara fa 30 anys, quan aquests llibres varen ser impresos per primera vegada, va explicar com les seves filles varen ser la inspiració per a aquestes il"lustracions suaument realistes. El format dels dibuixos és interessant en si mateix, una disposició muda de la historieta que varia a cada pàgina, una seqüència d'accions senzilles que narren sense paraules, dibuixos amb un estil delicat que entendreix.

La qualitat fa que el temps no es reflecteixi en els llibres d'Ormerod, clàssics perquè no només és una foto meravellosa de la família jove, a la vegada reconeixem els nostres propis infants en aquestes històries, capturant d'una manera conscient tots aquests moments preciosos que el nostre subconscient va oblidar.

Jan Ormerod va néixer a Austràlia i divideix el seu temps entre la lectura i el dibuix. Va estudiar disseny i va treballar com a professora d'escoles i universitats d'art fins el naixement de la seva primera filla, quan ella va començar a escriure i il"lustrar llibres per a nens.

El seu primer llibre "Bon dia", publicat el 1.981, va guanyar el Mother Goose Award, llibre australià de l'any i va ser enumerat per les biblioteques dels EUA com a Notable Book in the USA .

Des d'aleshores ha il·lustrat més de 60 llibres que es publiquen a més de vint països, també ha guanyat molts honors i concessions per la seva feina.


   Otros libros de este autor

Pollo repollo

El cambalache

Buenos días

Bon dia

Bubi cuenta