Leoteca - Parte de Smartick

< Volver

Resultados de tu búsqueda: 476 libros

Com s'explica a un nen que el seu germà té la síndrome de Down?
Amb quines paraules fem entendre a un nen què és la paràlisi cerebral?
Com aconseguim que els més petits acceptin que a un nen amb autisme no el renyin si es porta malament?

Si per als adults ja és difícil d'entendre-ho i acceptar-ho, com fer-ho fàcil per als més petits?

Què li passa a aquest nen? és un llibre-guia especialment indicat per als pares, mestres, cuidadors i totes aquelles persones que han de tractar amb nens que viuen de prop una discapacitat en germans, amics o companys d'escola. El llibre es molt il·lustratiu per a grans i petits i fa comprensibles i més entenedors els límits i els comportaments d'altres nens amb discapacitats.

UN LLIBRE PER A NENS, SENSE INFANTILISMES

El llibre té com a principal virtut un llenguatge molt clar, amb paraules directes, sense eufemismes. Què li passa a aquest nen? repassa amb dibuixos, historietes i textos senzills què són les discapacitats, les causes que les provoquen, la diferència entre les discapacitats físiques, intel·lectuals i sensorials i d'altres malalties com l'epilèpsia, la diabetis o la hiperactivitat. Problemes de salut que provoquen alteracions del comportament i dels costums socials i que no són fàcils d'explicar amb simplicitat.

El llibre està especialment indicat per a adults que tractin amb germans de nens amb discapacitats o nens que, per relació familiar, d'amistat o qualsevol altre vincle social s'hi relacionin. El seu format, aparentment de llibre infantil, ajuda als més petits a compartir la seva lectura i els dibuixos amb els més grans.
És un llibre especialment útil i innovador perquè no només explica què són les discapacitats, sinó que també fa l'esforç d'interpretar els sentiments, comportaments i emocions dels qui les pateixen.

Què li passa a aquest nen?

PONCE, ANGELS

96Ver

En una antiga ciutat de la Xina viu la Ruby. Ella és diferent de totes les nenes del seu temps.
Enlloc de casar-se, està decidida a anar a la universitat, com fan els nens a casa seva. Un emotiu homenatge a la
independència d'esperit, inspitrat en la biografia de l'àvia de l'autora.

Un retrat d'una nena que
s'esforça per ser millor i d'una família que recompensa la seva perseverança i el seu valor per afrontar reptes. La
Ruby adora aprendre i lluitar per tenir iguals oportunitats que els nois: amb intel·ligència, integritat i confiança en
si mateixa va commoure el seu avi, el patriarca savi de la família, per a que trenqués amb la tradició.

<
P>Amb il·lustracions que captiven la cultura i la vida al detall de la Xina pre-revolucionària. Aquest llibre ha
estat premiat amb l'Exra Jack Heats Book award 2003 i el Publisher Weekly Best Children's Books 2002.

<
P>Shirin Yim Bridges prové d'una família d'escriptors i artistes. Ha viscut a moltes
ciutats del món: Malàisia, Singapur, Hong Kong, Austràlia, Nova Zelanda, Anglaterra i actualment viu a Califòrnia.
Durant un temps va estar escribint com a periodista per a nens al The Student Extra, un suplement del Hong Kong
Standard. Aquest és el seu primer llibre infantil.

Sophie Blackall és
una il·lustradora australiana amb una trajectòria professional que inclou molts diaris i revistes, fins al New York
Times. També ha il·lustrat molts llibres per a nens. Viu a Brooklyn, a Nova York amb el seu marit i els seus dos fills
petits. Com la Ruby, el seu color preferit és el vermell.

Desig de la ruby, el

BRIDGES , SHIRIN YIM

30Ver

Es la hora de la cena de una niña . Después le tocará el ritual del baño, entre juegos su madre le prepara para ir a dormir como sus peluches preferidos, pero ella no está lista para descansar del todo.

La autora en una entrevista hace 30 años, cuando sus libros fueron impresos por primera vez, explicó cómo sus hijas fueron la inspiración para estas ilustraciones suavemente realistas.el formato de los dibujos es interesante en sí mismo, una disposición muda de la historieta que varía en cada página, una secuencia de acciones sencillas que narran sin palabras, dibujos con un estilo delicado que enternece.

La calidad hace que el tiempo no se refleje en los libros de Ormerod, clásicos porque no solo es una foto maravillosa de la familia joven, a su vez reconocemos a nuestros propios niños en estas historias, capturando de una manera consciente todos esos momentos preciosos que nuestro subconsciente olvidó.

Jan Ormerod nació en Australia y divide su tiempo entre la lectura y el dibujo. Estudió diseño y trabajó como profesora de escuelas y universidades de arte hasta el nacimiento de su primera hija, cuando comenzó a escribir e ilustrar libros para niños. Su primer libro “Buenos días”, publicado en 1981, ganó el Mother Goose Award, libro australiano del año, y fue enumerado por las bibliotecas de EE.UU como notable Book USA . Ha ilustrado desde entonces más de 60 libros que se publican en más de veinte países, ha recibido incontables menciones y concesiones por su trabajo.

Buenas noches

Ormerod, Jan

28Ver
0+

Las hadas viven en la calle Campanilla de Plata, el sitio perfecto para ir de compras. Tiendas y más tiendas en las que podrás encontrar tapones para las bocas más golosas, zapatillas de cristal, botas de siete leguas para gigantes, chalecos cosidos por ratones e ingredientes para el caldero de las brujas. Visita la tienda ¿Los sueños del dragón¿ donde las mascotas eligen a su dueño o la joyería de Alí Babá. En la tienda de regalos de la señorita Prisma podrás pedir tres deseos y te los entregarán divinamente envueltos en papel de regalo. Tómate un descanso en el restaurante ¿El guante del zorro¿ para degustar una taza de té y pasteles mágicos o si prefieres un sándwich de beicon, pásate por la cafetería en la que el señor Lobo desayuna cada mañana. ¡Qué no se te olvide pasearte por el mercado! Allí encontrarás auténticas gangas como lámparas mágicas de segunda mano.
Este libro exquisito en colores traslúcidos, proporciona muchas oportunidades para hablar con los niños pequeños sobre sus deseos y sueños. Además los lleva a un mundo encantado en el que podrán observar miles de detalles: tiendas minúsculas, hadas yendo y viniendo ajetreadas y, por supuesto, muchos de los personajes habituales de los libros de hadas. Este es un libro que cautiva la imaginación de adultos y de niños, Gardner busca acercar al universo de hoy la tradición clásica, y ofrecer en lugar del simple consumo de mercancías, ejercicios para la imaginación y  el desarrollo emocional. De compras con hadas es la irresistible continuación del éxito de ventas de Sally Gardner El catálogo para Hadas.
Sally Gardner  En su niñez era disléxica y no aprendió a leer hasta los 14 años, la expulsaron de cada escuela que iba, hasta que al fin llegó a una escuela extraordinaria para niños inadaptados. A los 16 años las puertas de su vida se abrieron, y descubrieron que era buena para algo. Consiguió una beca y una primera matrícula de honor en arte. Luego fue diseñadora de vestuario de tea

De compras con hadas

GARDNER, SALLY

28Ver